El sem hiszem.Véget ért a téli álom?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (7767)
2014. 02. 05. szerda 12:42
A tiedet is kiteheted naaaa!!!!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
A tiedet is kiteheted naaaa!!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 12. 13. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, ez már megint nem a tied. De azért kívánatos
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 10. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2013. 12. 10. kedd 17:09
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
ágyba csalogató tekintett.
ismételten köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
ismételten köszönöm.
![worship](images/smilies/worship.gif)
2013. 10. 30. szerda 16:31
Igen!!!
![wave](images/smilies/wave.gif)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://s14.directupload.net/images/131030/ptku63im.jpg)
köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
2013. 10. 30. szerda 15:49
Gyönyörű hátsó .. hmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 20. szerda 06:10
Szép jó reggelt, kedveskéim!!!
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://s7.directupload.net/images/131120/g3dizxht.jpg)
Hol van már a reggel! De ez itt a képen még mindig hamvas!Olyan nyami-nyami.
Szép jó reggelt, kedveskéim!!!
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://s7.directupload.net/images/131120/g3dizxht.jpg)
Na végre!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
2013. 10. 30. szerda 16:31
Igen!!!
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://s14.directupload.net/images/131030/ptku63im.jpg)
Igen!!!
(Ez egy válasz kolozsvári üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 11:35
heló.ha azt vesszük a törökök még mindég Budán vannak.Hisz ott van a konzulátus
.sajnos ezt egy Magyarországon született ember mondta.voltam ott és láttam.olyan helyeken is voltam Magyarországban ahol nagyon sok magyar születésű ember nem járt,de halott róla.Amikor azért verekedsz az utcán mert magyar vagy és véded a becsületedet az márt gáz.Huszon éve elszöktem mert magyar vagyok és nem román.ezt senkinek sem engedem meg hogy le románozón,sőt Magyarországi katona voltam.Abban az időben ott kellet volna élni és utána beszélni.
Na de most már ez nem az az oldal ahol a politikai helyzetet kéne megbeszélni(vitatni).
Mivel szép az élet és gyönyörűék a nők ettől kerek a világ.
SZERETKEZÜNK ÉS NE HÁBORÚZUNK.
Na de most már ez nem az az oldal ahol a politikai helyzetet kéne megbeszélni(vitatni).
Vajon mi lehet a topic indítójával? Hiányzik.
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
heló.nagyszerű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804402)
2013. 10. 18. péntek 11:14
Szép eszmefuttatás csak kár hogy egy nagy marhaság. Én a határ túloldalán születtem és éltem 18 évet. Mégis egész életemen csak magyarul beszéltem. Sőt annyira nem tudtam románul hogy majdnem emiatt nem sikerült az érettségim.
De ettől én még román lennék? Hát nem hinném. Az hogy földrajzilag hol fekszik a szülővárosom az teljesen mindegy attól még a nemzetiségedet nem az határozza meg.
Vagy ha te pont abban az időben születsz mikor Budán török uralom volt akkor te is töröknek születtél volna?
De ettől én még román lennék? Hát nem hinném. Az hogy földrajzilag hol fekszik a szülővárosom az teljesen mindegy attól még a nemzetiségedet nem az határozza meg.
Vagy ha te pont abban az időben születsz mikor Budán török uralom volt akkor te is töröknek születtél volna?
A bunkóság csak rajtad látszik senki máson. Mi itt vitázunk kultúráltan valamiről amiben más a véleményünk. A bunkó ember ott ismerszik meg, hogy ha már nincs érv a tarsolyában akkor nekiáll kommunistázni, bunkóskodni meg Gyurcsányozni. De valóban ez az oldal nem a politikáról kell, hogy szóljon.
Szép napot mindenkinek ! Itt a péntek süt a nap! (Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek ! Itt a péntek süt a nap! (Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 11:13
Sajnos veled nincs mit vitázni,mert egy nagyon bunkó kommunista gyurcsány ivadék vagy,üdv neked és egy további szép napot!
Helyes!
(Ez egy válasz kolozsvári üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2013. 10. 18. péntek 11:35
.sajnos ezt egy Magyarországon született ember mondta.voltam ott és láttam.olyan helyeken is voltam Magyarországban ahol nagyon sok magyar születésű ember nem járt,de halott róla.Amikor azért verekedsz az utcán mert magyar vagy és véded a becsületedet az márt gáz.Huszon éve elszöktem mert magyar vagyok és nem román.ezt senkinek sem engedem meg hogy le románozón,sőt Magyarországi katona voltam.Abban az időben ott kellet volna élni és utána beszélni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892396)
2013. 10. 18. péntek 09:12
Akkor ezek szerint én Török vagyok? Mert ugye Buda 100 évig Törökországhoz tartozott.
Szép eszmefuttatás csak kár hogy egy nagy marhaság. Én a határ túloldalán születtem és éltem 18 évet. Mégis egész életemen csak magyarul beszéltem. Sőt annyira nem tudtam románul hogy majdnem emiatt nem sikerült az érettségim.
Vagy ha te pont abban az időben születsz mikor Budán török uralom volt akkor te is töröknek születtél volna? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy ha te pont abban az időben születsz mikor Budán török uralom volt akkor te is töröknek születtél volna? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 10:42
Akkor, hogy senkit ne bántsunk meg maradjunk abba, hogy aki Magyar országon született az magyar. Aki Német országban született az német, aki Finn országban született az finn, és aki Romániába született az Román!
A többi csak seggnyalás, és álszent hazugság.
Sajnos veled nincs mit vitázni,mert egy nagyon bunkó kommunista gyurcsány ivadék vagy,üdv neked és egy további szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 10:42
Akkor, hogy senkit ne bántsunk meg maradjunk abba, hogy aki Magyar országon született az magyar. Aki Német országban született az német, aki Finn országban született az finn, és aki Romániába született az Román!
A többi csak seggnyalás, és álszent hazugság. (Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2013. 10. 18. péntek 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi csak seggnyalás, és álszent hazugság. (Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2013. 10. 18. péntek 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 09:24
Te lehet,hogy török, tót,lengyel ,sváb ,zsidó vagy,mert Magyarországnak 70 százaléka ilyen származású,sajnos!