Honnan tudom mikor van Nő a túl oldalon? Nem baj ha ronda
Nem..
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Békási piacnál a lyuk,a hölgyek felőli oldalra néz???
Sziasztok! Ma este Liget presszó glory, esetleg máshol pár vagy hölgy?
Sziasztok akkor ma pár lesz esetleg Békásmegyeren glory ban ?
Meg sose próbáltam gloryt. Viszont ha lehet hölgyel tesztelném. Akad ilyen is?
Ott volt valaki (a hangok alapján más céllal), azt nem tudtam megnézni :(
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (2026. 06. 16. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 10:13
Az első két fülke közt is van lyuk az nincs betömve,és mindkettő zárható.
Az első két fülke közt is van lyuk az nincs betömve,és mindkettő zárható.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 16. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4811234)
2026. 06. 16. kedd 10:03
Szombaton voltam a Békási piacon, voltam a mosdóban is. Bár nyilván piacnapon forgalom van ott, csak körül akartam nézni. A hátsó két fülke között a lyuk be van tapasztva és az egyik fülke nem zárható. Nekem így neccesnek tűnik a dolog, pedig megfordulok arrafelé és szívesen szopnék.
Szombaton voltam a Békási piacon, voltam a mosdóban is. Bár nyilván piacnapon forgalom van ott, csak körül akartam nézni. A hátsó két fülke között a lyuk be van tapasztva és az egyik fülke nem zárható. Nekem így neccesnek tűnik a dolog, pedig megfordulok arrafelé és szívesen szopnék.
Hegedűs Gy. utca legeleje, a Nyugati és a Jászai között, Erotik Center néven megtalálja a gugli
(Ez egy válasz PepeR70 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma nap pár békásmegyeri glory ban csatlakozna hozzánk ?
Szia. Békási piac wc .
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtökön vagy pénteken délelőtt Balatonalmádiban a gloryban szopnék és nyelnék, ha van aktív érdeklődő. Pialfsi is jöhet szájba szopás közben.
Hát engem a Hegedűs mozi is érdekelne. Hol is van?
Hol van ez a Békási glory? Valaki írna róla részletesen?
Sziasztok holnap azaz kedden Hegedűs moziban 12óra környékén aktív uni pasival kabinoznék.
Sziasztok!
Péntek késő délután vagy este Budapesten leszek elmennék a hegedüsbe vagy a glory cafeba. Ha csatlakozhaték valakihez jó lenne.
Péntek késő délután vagy este Budapesten leszek elmennék a hegedüsbe vagy a glory cafeba. Ha csatlakozhaték valakihez jó lenne.
Sziasztok akkor nem jön pár ?
Az más. Bocsánat
(Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma megy pár Békásmegyer glory ba ? Szívesen csatlakoznánk hozzájuk privátban keresetek