Tudom.... :(
![smile](images/smilies/smile.gif)
Párok ma Dob utcai moziban? Egy fiatal pár.....
Szivesen csatlakoznék hozzátok Judit23
vki elvinne a szexmoziba de elötte le szophatsz 06 70 5115 777
szioka.... Hétfön valaki estleg szertné meglátogatni a dob utcai objektumot?
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!
debreceni sexmoziba járt már valaki ? milyen ?
Ma lenézek
mondjuk ma este??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (898986)
2013. 11. 20. szerda 12:11
Sziasztok. Van itt olyan pár aki lejönne egy 18-21 éves párral a szexmoziba? (Budapest) Írjatok levelet privátban. Camera, telefon is oké. Komolyan gondoljuk!!!!
sziasztok..... Szerintem ezt nem ves
zi komolyan senki. ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Sziasztok. Van itt olyan pár aki lejönne egy 18-21 éves párral a szexmoziba? (Budapest) Írjatok levelet privátban. Camera, telefon is oké. Komolyan gondoljuk!!!!
Oh de kár, hogy csak párt kerestek....
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
sziasztok hétfőn valaki !!!????
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
Sziasztok..Ma délután lemennék a Dob utcai moziba..Lenne pár akik elkísérnének?
Lehet csak nekem maradt ki az életemből de mi is ez a szexmozi? Bár jól hangzik! Egy izgalmasabb párral mennék.
Szerdán kora délután valaki közös szexmozizásra?
Sziasztok! Nincs Debrecenben Lány, Hölgy, Pár, akit szívesen kényeztethetnék? Apám még ilyet nincs senki sem? :(
Sziasztok, esetleg szerdán délután/este a Dob utcában? Első látogatásom lesz, szeretnék kellemes élményekkel távozni. Lányokra, párokra szeretnék bukkanni
Sziasztok! Ha tetszenek a képeim, írjatok.A többit ráérünk utána egyeztetni