Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 16:46  #18984
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok. Negyvenes ápolt diszkrét egyedülálló férfiként adatlapom szerint ismerkednék kalandoznék.
Hölgy esetleg pár?
ma 16:41  #18983
fiatal95 fiatal95
Egész testes ingyenes masszázsra keresek alanyokat. 1-1,5 órás sport vagy relax, tanultam és van masszázs ágyam. Bp 13. Ker. Írj, ha jönnél ma vagy holnap.
ma 16:38  #18982
Erotikus pár50 Erotikus pár50
Sziasztok
Mivel pàrom ma nem szabad, egyedül keresek ma este partnereket. Sportos, èrtelmes masszőr fèrfi vagyok.
Este 7-9 után ok Bp-m. Enyhe bi dolgok is izgatnak, van tapasztalatom ès szeretem is smile
ma 16:38  #18981
ilyenis ilyenis
Diszkrét pippantásra keresek méretes srácot, én neked. hawaii
ma 15:53  #18980
Marsapeti Marsapeti VIP
Solymár, Pilisvörösvár környékén keresek hölgyet vagy párt találkozáshoz. 45 éves, normál alkatú. hetero pasiként.
ma 14:03  #18979
Feri50. Feri50.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
ma 13:52  #18978
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
Ma sw farsang!Meli
ma 13:35  #18977
primal_ primal_
Sziasztok!
Ma estére keresek lány, hölgy társaságot. Helyem van Budapesten. Privizz
ma 13:13  #18976
silver-surfer silver-surfer
45éves 190cm magas nagyfarkú bika, feleséget dugna
ma 13:00  #18975
castiel28 castiel28
Sziasztok,

Olyan nőt vagy párt keresek a régióban, akivel valóban lehet találkozni és nem csak az üres ígéretek és a sehova tartó hosszú beszélgetések lehetségesek. Privát üzenetben folytassuk ha valaki nyitott lenne az ismerkedésre és találkozásra.
ma 12:42  #18974
P.Amy P.Amy
Bi hölgyet keresünk
ma 12:20  #18973
edvinmccain edvinmccain
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
ma 12:08  #18972
Batyu90 Batyu90
Orális kényeztetésre keresek budapesten bevállalós nőt. Hely van és menni is tudok. Van két lábam.
ma 11:25  #18971
tinipárocska tinipárocska
Sziasztok. Csinos, fiatal egyetemista párocska vagyunk és hozzánk hasonlóan csinos, igényes HÁZASPÁRT keresünk valóban hosszútávú (akár életreszóló) poliamor, etikus non-monogám kapcsolathoz. Budapest és környéke, 25-40 éves kor között...
ma 11:19  #18970
Fiatal26erett52 Fiatal26erett52
Sziasztok!
31 éves vagyok, Budapesten élek, és szeretnék ismerkedni egy 45-55 éves hölggyel. 180 cm magas, 65 kg súlyú férfi vagyok, és van néhány tetoválásom is. Szabadidőmben szeretek új dolgokat kipróbálni, érdekelnek a művészetek és a sport. Az életemben fontos a pozitív hozzáállás, a kalandok és az új kapcsolatok. Ha hasonló értékeket keresel, és szeretnél jobban megismerni, ne habozz írni!
ma 08:52  #18969
dugo-huzo dugo-huzo
Budapest - Pécs útvonalon most délelőtt valaki? wink
ma 05:49  #18968
Barbi79 Barbi79
Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
ma 02:22  #18967
Tony84 Tony84
Budapesti párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére!
Glory Cafe-ba is leszoktam járni általában péntek vagy szombat esténként.
ma 01:05  #18966
pgabe21 pgabe21 VIP
Szenvedélyes lánnyal vagy párral ismerkednék vad, szenvedélyes kapcsolatra, közös programokra, bulizásra. Szeretem a masszázst és a goa partyk légkörét.
tegnap 21:57  #18965
MysticPulse MysticPulse
szopatnék
/ 950