Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 22:35  #25301
Donghatto Donghatto
Sziasztok 33 éves hetero pasiként. Hölggyel vagy párral ismerkednék Budapest esetleg Pest megye.
Akár ez a hétvége is jó lehet.
ma 21:54  #25300
Bma14 Bma14
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten smile
ma 20:47  #25299
Tibor48 Tibor48
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
ma 17:29  #25298
der.medve2.0 der.medve2.0
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Valakik?
ma 17:08  #25297
sexbarát sexbarát
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék wink Barátnőt-feleséget kényeztetnék.
ma 16:48  #25296
Badboy40 Badboy40
Két férfi csinos sub nöt keres.
ma 14:54  #25295
Golden-srac Golden-srac
Sziasztok!
Fiatal, igényes pár vagyunk.
Szívesen benne lennénk valami kalandban a hétvégén. smile
ma 14:35  #25294
freecuckold freecuckold
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére! wave
ma 14:20  #25293
magasrendes magasrendes
Sziasztok!

45 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
ma 14:13  #25292
G-Gábor G-Gábor
Adatlapom alapján ismerkednék, helyem van! ☺️
ma 14:11  #25291
Nyuszimokus Nyuszimokus
Sziasztok!
Harmadiknak keresek salátás puncis csinos lányt Budapesten ❤️
ma 11:38  #25290
housfriend housfriend
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
ma 11:36  #25289
stman stman
sziasztok, budapesten hölggyel ismerkednék, helyem van a 11. kerületben
ma 09:39  #25288
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
ma 09:31  #25287
Open-guy30 Open-guy30
Ma esti locsolkodásra várom egy pár jelentkezését smile Helyem Budapesten van, de utazni is tudok.
ma 09:11  #25286
Janitdi Janitdi
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
ma 06:12  #25285
kiario85 kiario85
Mai nap délelőtt keresek hölgy Gödöllő környékén!
tegnap 22:39  #25284
Bma14 Bma14
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten smile
tegnap 22:16  #25283
hetvenes hetvenes
Keresek holnao budapesti hölgyet, akit kinyalnék, ő pedig leszopna. Hely szükség esetén van.
tegnap 22:03  #25282
mostszopnek mostszopnek
Ápolt, igényes, jó méretű férfiakat szopnék maximális diszkréció mellett. E mellett nagyon izgatnak a párok is, ahol nyalhatok és nyelhetek:P
/ 1266