Szombaton estére hellyel rendelkező párt vagy nőt keresünk.....
Szigetszentmikloson szopatna valaki viszonzás nélkül?
Sziasztok! Masszazsra, intim masszazsra es kenyeztetesre keresek igenyes hölgyeket.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek. Irj es beszeljunk.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek. Irj es beszeljunk.
Sziasztok. Mától a hétvégéig bezárólag partnert alkalmi partneremet keresem. Utazni esszerű távolságon belül tudok.
Most valakinek lenne kedve csatlakozni két pasihoz? Szívesen szopnék több farkat egyszerre, pároknál is nyalnék, nyelnék:P
En sajan csak sofőr lettem
(Ez egy válasz Facemann üzenetére (tegnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:27
Sziasztok!
A mai vagy szombati Metallica koncertre megy gg tag? Van kedve esetleg hölgynek, párnak találkozni, esetleg folytatni a szórakozást koncert után?
A mai vagy szombati Metallica koncertre megy gg tag? Van kedve esetleg hölgynek, párnak találkozni, esetleg folytatni a szórakozást koncert után?
Este 8-9 körül fogadnék szexpartnert Budán!
Sziasztok. Egy Pest megyei párt autós játék közben, szívesen meglesnék, persze csak akkor megyek közelebb, ha jelzést kapok, hogy nem vagyok zavaró! Vagy ablak le csúszik, vagy elakadásjelzővel. Helyszínt, időpontot, beszéljük meg privátban.
Csodás, kellemes napot mindenkinek.
Csodás, kellemes napot mindenkinek.
Sziasztok.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
Sziasztok!
Bevállalós, mindenre nyitott párral, nővel ismerkednék hetero alapon a hölgy örömére?
Tabumentes játékok, anál, beleélvezés, gumi nélküli szex, egyaránt érzéki és vad baszás.
Heves megye és környékéről keresek, utazni tudok.
Bevállalós, mindenre nyitott párral, nővel ismerkednék hetero alapon a hölgy örömére?
Tabumentes játékok, anál, beleélvezés, gumi nélküli szex, egyaránt érzéki és vad baszás.
Heves megye és környékéről keresek, utazni tudok.
Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Sziasztok!A habpartira jún 20.ig tudtok jelentkezni,még 5 párnak van hely!! 2026.06.27.én tartandó !Az országban az első swinger Habpartira elindultak a jelentkezések!! 2026.07.18.án 14.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Stiasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
dv! 06.17.én szeretőmel leszek Székesfehérváron egy kelemes apartmanba! Szívesen találkoznánk páral reggel 8 töl 15 óráig!
Holnap - péntek 12. - délutan vagy kora estére keresek heteró, 30-35 körüli ápolt, jófej pasit a párom mellé, hármas felálláshoz. Helyszín egy pesti lakás a Keleti környékén. Viberen gyorsabb.
Napközbeni szabad idővel rendelkező,csinos hölgyet keresek,Budapest környékéről!
Sziasztok
Közös esték, akár hétvége, utazás....egyedülálló Nőt/lányt keresek barátság extrákkal kapcsolatra vagy akár még komolyabb is alakulhat(de ezt nem erőltetem, előbb egyébként se árt megismerni egymást
)..... Szintén egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis saját autóval, rendezett élettel.
Közös esték, akár hétvége, utazás....egyedülálló Nőt/lányt keresek barátság extrákkal kapcsolatra vagy akár még komolyabb is alakulhat(de ezt nem erőltetem, előbb egyébként se árt megismerni egymást
)..... Szintén egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis saját autóval, rendezett élettel.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Ma délelőtt 16 ker és szűk környéke valaki valami közös játékra?