Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 20:41  #26419
Jazminlanytkeres18 Jazminlanytkeres18
Szombaton estére hellyel rendelkező párt vagy nőt keresünk.....
tegnap 20:19  #26418
Zotyesz85 Zotyesz85
Szigetszentmikloson szopatna valaki viszonzás nélkül?
tegnap 19:43  #26417
Vincent5 Vincent5
Sziasztok! Masszazsra, intim masszazsra es kenyeztetesre keresek igenyes hölgyeket.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek. Irj es beszeljunk.
tegnap 19:11  #26416
mkornel mkornel
Sziasztok. Mától a hétvégéig bezárólag partnert alkalmi partneremet keresem. Utazni esszerű távolságon belül tudok. smile
tegnap 18:30  #26415
mostszopnek mostszopnek
Most valakinek lenne kedve csatlakozni két pasihoz? Szívesen szopnék több farkat egyszerre, pároknál is nyalnék, nyelnék:P
tegnap 18:27  #26414
muffy20 muffy20
En sajan csak sofőr lettem
(Ez egy válasz Facemann üzenetére (tegnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:27
Sziasztok!
A mai vagy szombati Metallica koncertre megy gg tag? Van kedve esetleg hölgynek, párnak találkozni, esetleg folytatni a szórakozást koncert után?
tegnap 18:05  #26413
Szexelő6333 Szexelő6333
Este 8-9 körül fogadnék szexpartnert Budán!
tegnap 17:49  #26412
szexpartnert szexpartnert
Sziasztok. Egy Pest megyei párt autós játék közben, szívesen meglesnék, persze csak akkor megyek közelebb, ha jelzést kapok, hogy nem vagyok zavaró! Vagy ablak le csúszik, vagy elakadásjelzővel. Helyszínt, időpontot, beszéljük meg privátban.
Csodás, kellemes napot mindenkinek.
tegnap 16:28  #26411
KanosZoli KanosZoli
Sziasztok.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
tegnap 14:45  #26410
Roma_Pinát_BP Roma_Pinát_BP
Sziasztok!

Bevállalós, mindenre nyitott párral, nővel ismerkednék hetero alapon a hölgy örömére?
Tabumentes játékok, anál, beleélvezés, gumi nélküli szex, egyaránt érzéki és vad baszás.
Heves megye és környékéről keresek, utazni tudok.
tegnap 14:28  #26409
nagyerik nagyerik
Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
tegnap 14:07  #26408
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
Sziasztok!A habpartira jún 20.ig tudtok jelentkezni,még 5 párnak van hely!! 2026.06.27.én tartandó !Az országban az első swinger Habpartira elindultak a jelentkezések!! 2026.07.18.án 14.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Morbi Ludos(textiles társkereső,ismerkedési randi est)14 től-21.00 óráig! Részletek viberen!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa
Helyszín:Őrbottyán.
Viberen való bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
-az est forró hangulattal folytatódik sw társasjátékokkal
Bejelentkezés mindenképpen kötelező mind a két eseményre külön!!A Játékok,az étkezés,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
tegnap 14:04  #26407
intmszobrász intmszobrász
Stiasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
tegnap 13:52  #26406
KedvesSzerető KedvesSzerető
dv! 06.17.én szeretőmel leszek Székesfehérváron egy kelemes apartmanba! Szívesen találkoznánk páral reggel 8 töl 15 óráig!
tegnap 13:39  #26405
Sexi Milf Sexi Milf
Holnap - péntek 12. - délutan vagy kora estére keresek heteró, 30-35 körüli ápolt, jófej pasit a párom mellé, hármas felálláshoz. Helyszín egy pesti lakás a Keleti környékén. Viberen gyorsabb.
tegnap 12:59  #26404
Lucifer 69 Lucifer 69
Napközbeni szabad idővel rendelkező,csinos hölgyet keresek,Budapest környékéről!
tegnap 12:03  #26403
LüktetöLibido LüktetöLibido
Sziasztok wink finom Közös esték, akár hétvége, utazás....egyedülálló Nőt/lányt keresek barátság extrákkal kapcsolatra vagy akár még komolyabb is alakulhat(de ezt nem erőltetem, előbb egyébként se árt megismerni egymást wink )..... Szintén egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis saját autóval, rendezett élettel.
tegnap 12:00  #26402
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!

Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
tegnap 08:27  #26401
Facemann Facemann
Sziasztok!
A mai vagy szombati Metallica koncertre megy gg tag? Van kedve esetleg hölgynek, párnak találkozni, esetleg folytatni a szórakozást koncert után?
tegnap 06:29  #26400
ata81sza ata81sza
Ma délelőtt 16 ker és szűk környéke valaki valami közös játékra? smile
/ 1321