Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 00:45  #26721
sinzen sinzen
Most éjszaka szopnék. Autódban is. Taxis is jo. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Tág vagyok, öklözhetsz is ha akarsz. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. Reggel 4-ig üzenhetsz. BUDAPEST
tegnap 22:34  #26720
Bma14 Bma14
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
tegnap 21:00  #26719
Tibor48 Tibor48
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
tegnap 20:33  #26718
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
aug 22.én újra Swinger habparty,reméljük újra ilyen jól érzitek magatokat ,mint a múlthéten!
tegnap 19:11  #26717
kicsikrisztianka kicsikrisztianka
Sziasztok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel 
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
tegnap 18:39  #26716
RaceR00 RaceR00
Sziasztok!

Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!

Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.

Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet

Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere

Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
tegnap 18:05  #26715
boka19 boka19
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
tegnap 17:46  #26714
abigboa abigboa
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra smile akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú wave ) FÉRFI, jelenleg független!!

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!

Olvasd el a profilt is!

A boa nem vékony és nem kicsi, viszont nem siet sehová! wink

Írj privátot. smile
tegnap 16:57  #26713
stman stman
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 48 éves normális, hetero pasi vagyok, klímás hellyel.
tegnap 14:37  #26712
KalandozóBp KalandozóBp
Sziasztok! Egy párral megyek ki ma este, 10 után a Liszt Ferenc reptérhez. A csini hölgy szeretne több, igényes, potens férfival kalandozni. Főleg orál lenne, de hogy kivel mi lesz, az kizárólag az Ő döntése. Ha gondoljátok, írjatok, akkor adok majd részleteket.
tegnap 12:42  #26711
meg2pasi meg2pasi
Sziasztok, ha valami jóval többre vágytok az átlagosnál ; )

Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.

Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.

Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
tegnap 11:05  #26710
cincogi cincogi
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
tegnap 10:52  #26709
22viktor 22viktor
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
tegnap 06:50  #26708
külföldi külföldi
Sziasztok!

40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.

Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
2026. 06. 30. kedd 23:45  #26707
Catwumen Catwumen
Sziasztok pénteken este Budapesten leszünk CSAK párokkal szívesen ismerkedünk ZsuTi smile
2026. 06. 30. kedd 21:29  #26706
Qrtom Qrtom
Sziasztok Hölgyek.
Holnapi nap 10:00 óra magasságában ,Bánki Tóra ebben a nagy melegben elmennék veled/veletek.
Ismerkedés fürdés aztán ki tudja... wink
Budapesti indulás.!
2026. 06. 30. kedd 19:01  #26705
Novum Novum
Sziasztok!

Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
2026. 06. 30. kedd 18:33  #26704
unibipasi78 unibipasi78
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely va 13 óráig rá érek.
2026. 06. 30. kedd 18:31  #26703
Charli84 Charli84
Veresegyház vagy környékén keresek valakit kalandra. Esetleg szeretőt
2026. 06. 30. kedd 18:21  #26702
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28 VIP
Sziasztok!
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
/ 1337