Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 18:25  #25718
Titkos Név Titkos Név
Holnap este fél kilenc után - ha valaki visszajelez, hogy jön - kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
ma 18:09  #25717
BUKKAKE BUKKAKE
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
ma 16:19  #25716
Borotváltpár Borotváltpár VIP
És bizonyára mikor már lefixálod a programot a párral, és várják a címedet, felszívódsz, mint ahogy velünk is tetted... Pedig elvileg még videóhívásban is stimmelt minden, aztán meg letiltottál... Szerintem nem jó reklám...
(Ez egy válasz moher üzenetére (ma 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:23
Sziasztok!
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon, helyem van.
ma 15:32  #25715
stman stman
sziasztok, hosszútávra keresek belevaló hölgyet a vágyaink megélésére Bp-en. 48 éves, normális hetero férfi vagyok
ma 12:10  #25714
Szabiman Szabiman
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
ma 11:44  #25713
LüktetöLibido LüktetöLibido
Pár? vagy egyedülálló Nő/lány? hosszútávú barátság-szex..:?
ma 10:23  #25712
moher moher
Sziasztok!
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon, helyem van.
ma 08:29  #25711
s.loeb s.loeb
Sziasztok.

Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma napközben találkozni Velem Budapest V,VI,VII,X,XIV,XV kerületek valamelyikében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.

Mindenkinek sikeres keresést!
ma 08:25  #25710
Patrícia321 Patrícia321
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
ma 07:25  #25709
Danesz84 Danesz84
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
tegnap 22:15  #25708
Movie Movie
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
tegnap 22:12  #25707
LadyParadise LadyParadise VIP
Holnap, szerdán a nappali partira, több olyan vonzó pár is bejelentkezett, akik tettre kész urakkal szívesen játszanának.
Szóval örülnénk, ilyen uraknak. wink és persze pároknak, hölgyeknek is.
Club Paradise, nappali party, szerda 10-15-ig.
Kérünk benneteket, hogy ne itt írjatok, hanem csörögjetek ránk.
xoxo
Mariann
P4U
tegnap 21:35  #25706
Jazminlanytkeres18 Jazminlanytkeres18
18 éves lányként illetve fiú ismerőseimmel keresünk kizárólag párt vagy lányt! Férfi nem
Sportos, jófej csajszi vagyok, vékony is..
tegnap 19:41  #25705
Borbet Borbet
Budapest 20.ker. Profilom
tegnap 16:27  #25704
szexpartnert szexpartnert
Dunaújváros és környékén, egyedülálló pasi ismerkedne hölggyel, párral. Szimpátia alapon, ha lehet hosszabb távra. Fejér, Pest megyébe az utazás nem jelentene gondot.
tegnap 16:23  #25703
sasmacska sasmacska
Helló.fót környékén ismerkednék.irjatok
tegnap 16:08  #25702
Dorka. Borka Dorka. Borka
Szombat estére keresünk privát bulit. Kis pasis többlet nem gond, de ne ők legyenek túlsúlyban, ha lehet. Utazni is szívesen utazunk belátáható távolságon belül.
Négyes hatos vagy akár többes is szóba jöhet.
Privátban írjatok kérlek
tegnap 14:42  #25701
bp4kerffi bp4kerffi
Fót-Palota-Keszi-Újpest környékéről keresem középkorú hölgy vagy pár társaságát !
tegnap 13:09  #25700
Kacur Kacur
Holnap (04.29) kora délutánra keresek partnert/partnereket közös élvezetekhez. Hellyel rendelkező Hölgy, Úr vagy pár jelentkezését várom. A jóízlés határain belül minden lehetséges.
tegnap 12:25  #25699
Adam200202 Adam200202
Ma valaki kér egy fiatal sráctol (23 eves vagyok atlagos/sportos alkatú) egy érzelem mentes szopást?
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul smile
17:00-18:00környékén.
Déli pályaudvar Corvin kornyeken
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
/ 1286