Sziasztok 33 éves hetero pasiként. Hölggyel vagy párral ismerkednék Budapest esetleg Pest megye.
Akár ez a hétvége is jó lehet.
Akár ez a hétvége is jó lehet.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Valakik?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék
Barátnőt-feleséget kényeztetnék.
Barátnőt-feleséget kényeztetnék.
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok!
Fiatal, igényes pár vagyunk.
Szívesen benne lennénk valami kalandban a hétvégén.
Fiatal, igényes pár vagyunk.
Szívesen benne lennénk valami kalandban a hétvégén.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
45 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
45 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Adatlapom alapján ismerkednék, helyem van! ☺️
Sziasztok!
Harmadiknak keresek salátás puncis csinos lányt Budapesten ❤️
Harmadiknak keresek salátás puncis csinos lányt Budapesten ❤️
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
sziasztok, budapesten hölggyel ismerkednék, helyem van a 11. kerületben
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma esti locsolkodásra várom egy pár jelentkezését
Helyem Budapesten van, de utazni is tudok.
Helyem Budapesten van, de utazni is tudok.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Mai nap délelőtt keresek hölgy Gödöllő környékén!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Keresek holnao budapesti hölgyet, akit kinyalnék, ő pedig leszopna. Hely szükség esetén van.
Ápolt, igényes, jó méretű férfiakat szopnék maximális diszkréció mellett. E mellett nagyon izgatnak a párok is, ahol nyalhatok és nyelhetek:P