Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 13:44  #26103
marineland marineland
Ma este lakásunkon fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
ma 09:20  #26102
iistvan iistvan
Keresek férfit:
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
ma 07:39  #26101
Swingerteam Swingerteam
Sziasztok! Ma estére keresünk Pesten sportos pasit pasikat aki fogadni is tud minket!
ma 06:04  #26100
zozee1 zozee1
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
ma 05:28  #26099
makkrokiss makkrokiss
Sziasztok nőt vagy hetero párt keresek mindenre ami örömet okoz wave
tegnap 21:12  #26098
kivancsipasika kivancsipasika
sziasztok olyan nyitot parokkal ismerkednek akikkel ki probalhatnek par izgis dolgot + hely kellene utazni tudnek
tegnap 21:11  #26097
Péter 51 Péter 51
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
tegnap 19:37  #26096
kicsikrisztianka kicsikrisztianka
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert  hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm 
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
tegnap 19:14  #26095
Titkos Név Titkos Név
Szombat délelőtt valaki talizna velem? Szívesen számba venném, de be is teheted a fenekembe. Fót környékén.
tegnap 18:17  #26094
Nexor22 Nexor22
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést! smile
tegnap 18:12  #26093
Tádé91 Tádé91
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
tegnap 18:08  #26092
Movie Movie
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
tegnap 16:32  #26091
Fiatalsrac23 Fiatalsrac23
Sziasztok!
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék. smile
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.

Puszi wink
tegnap 16:27  #26090
Didike94 Didike94
Sziasztok Rackeve vízparton valaki aki cumizni szeretne ? Peca nyes
tegnap 15:21  #26089
Enyhebifaszi46 Enyhebifaszi46
Sziasztok! Parokhoz szívesen csatlakoznék, írj privátban, Bp és környéke
tegnap 15:05  #26088
stman stman
sziasztok, bp-i hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
tegnap 14:16  #26087
Andras0904 Andras0904
Sziasztok! Bp-en a 2-ik kerületben lenne helyem kellemes együttlétre szexre! Bp-i szóló nö ismeretségét keresem aki találkozna! Ha érdekelne a lehetöség keress privátban! ))
tegnap 14:11  #26086
mrxyz78 mrxyz78
Péntek este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:00-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból. wink
tegnap 14:01  #26085
MáteaNyaligátor MáteaNyaligátor VIP
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek, ahol a hölgy tag kifejezetten szereti, ha sokáig kényeztetik orálisan. Diszkrét 32 éves féfi vagyok (183 cm magas, átlagos alkat és méret), utazni tudok, helyem néha van. Nem elvárás a viszonzás smile Persze semmi jónak nem vagyok az elrontója, az orgazmus garantált wink
tegnap 13:54  #26084
Törölt felhasználó (4814650)
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek eralfősalfzaalfkos együttlétre.
/ 1307