Van pár aki férfit keres? És itt a férfin van a hangsúly! Szeretek kicsit domináns lenni! Nyugis helyem van!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Ezen a hétvégén fiatal afrikai haverom Budapesten lesz és együtt kényeztetnénk hölgyeket vagy párt. Kizárólag hetero alapon. Képcsere privátban
Hétvégén szombat, vasárnap párnak, hölgynek lenne kedve fürdőzni a Lukácsban? privi
Február 7 szombat délelőtt keresek pasit fotozashoz
Jövőhét hétfő délelőttre keresek potens méretes aktív srácot pasit aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Elhanyagolt feleséget,barátnőt kényeztetnék titokban,akár rendszeresen is!!!
Sziasztok! Hozzánk hasonló korú és alkatú,vagány Párt keresnénk,akikkel eltölthetnénk a közeljövőben egy wellness hétvégét valahol. Privát üzenetet várunk
Sziasztok! Most / ma esetleg pár napközben?
Sziasztok!
Párt keresek bp és környékén. Nem egy alkalomra keresek, tartósabb kapcsolat a cél. ( bi alapon)
Párt keresek bp és környékén. Nem egy alkalomra keresek, tartósabb kapcsolat a cél. ( bi alapon)
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk
Jövőhét hétfő délelőttre keresek potens méretes aktív srácot pasit aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Sziasztok, korban hozzám illő hölgyet keresek, amolyan szexbarátnőt, rendszeres találkozókra...
Ára?
(Ez egy válasz petrifiedforest üzenetére (2026. 01. 29. csütörtök 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 29. csütörtök 06:18
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Kedves hölgyek, párok!
Írj privátban.
Írj privátban.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Hétvégi kellemes programokhoz keresnék, Budapest, vagy Dunaújváros és környékéről 35-50 közötti, kis vékonyka hölgyet!
Semmi sem kötelező alapon, kölcsönös szimpátia esetén, hosszabb távra.
Beszéljünk privátba.
Semmi sem kötelező alapon, kölcsönös szimpátia esetén, hosszabb távra.
Beszéljünk privátba.
sziasztok, budapesten keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet. 48 éves hetero pasi vagyok, helyem van a 11. kerületben
Sziasztok!
49 éves Hölgy, 44 éves barátja, valamint 43 éves állandó férfi partnerükkel keresne Február 6.-a délelőttre egy plusz férfit 3ff 1 nő felállásra, egy kis biszexel fűszerezve.
Legyél szimpatikus, nyitott, nagyon potens, (nem egymenetes), 40-es 19 cm feletti mérettel.
Egyikünk sem független így a maximális diszkréció adott, és elvárt!
A találkozóra Budapesten kerül sor!
Részleteket privát üzenetben megbeszéljük, azután Viberes kapcsolattartásra térünk át, ez ne okozzon gondot!
Legyen szép napotok!
49 éves Hölgy, 44 éves barátja, valamint 43 éves állandó férfi partnerükkel keresne Február 6.-a délelőttre egy plusz férfit 3ff 1 nő felállásra, egy kis biszexel fűszerezve.
Legyél szimpatikus, nyitott, nagyon potens, (nem egymenetes), 40-es 19 cm feletti mérettel.
Egyikünk sem független így a maximális diszkréció adott, és elvárt!
A találkozóra Budapesten kerül sor!
Részleteket privát üzenetben megbeszéljük, azután Viberes kapcsolattartásra térünk át, ez ne okozzon gondot!
Legyen szép napotok!