Üdv diszkrét ápolt nagyfarku roma pasi vagyok50 feleti nőt esetleg párt keresek .diszkrécó higénia adot és elvárt! 3masban van tapasztalatom
Sziasztok,enyhe bi cuckold párt keresek hármasra (Amiket kipróbálnék: Pár szopatás,miközben dugom a nő tagot a fiú nyalhatná őt és engem is stb.)Jómagam 30 éves,extra igényes 22/5 intimű srác vagyok,képeim jelölés után láthatóak!
Izmos / nagyon izmos nagyméretű pasit keresünk csinos vékony 22 éves barátnőmmel. HÁZIBARÁT pozicióra. Nyíregyháza. Heti 2-4 tali.
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Sziasztok. 36 éves pasi, olyan hölgyeket illetve párokat keres, akik szeretik a keményebb sexet, pofozás, fojtogatás, kényszer francia, stb, Budepesten, napközben.
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Van itt olyan pár, aki szivesen szexelne a hátsó ülésen, miközben vezetek...? pl. este/éjjel Bp-en...?
Sziasztok !
Lányt,hölgyet,nőt vagy párt keresek erre a hétre…..egyenlőre.
Utolsó próbálkozásaim egyike. Kicsit lehangoló az emberek hozáállása a dolgokhoz itt.
Nem mókázni és levelezgetni vagyok jelen,hanem szexet,fülledt éjszakát,hatalmas keféléseket keresek !
Aki/akik társaim lennének jelentkezzenek !
Mindenkit szeretettel várok !
Lányt,hölgyet,nőt vagy párt keresek erre a hétre…..egyenlőre.
Utolsó próbálkozásaim egyike. Kicsit lehangoló az emberek hozáállása a dolgokhoz itt.
Nem mókázni és levelezgetni vagyok jelen,hanem szexet,fülledt éjszakát,hatalmas keféléseket keresek !
Aki/akik társaim lennének jelentkezzenek !
Mindenkit szeretettel várok !
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok fiatal pár vagyunk és idősebb párral vagy nővel ismerkednénk. Nagy bimbóudvar nagy punci előny! nudizás, egymás előtti vagy párcserés szex a cél.
Ápolt, normális srácot keresek akit kielégíthetek orálisan. Lehet rendszeres is, illetve kereshetünk közösen lány partnert. Kép szükséges találkozás előtt.
Sziasztok!
Szexpartnereim...keresném ma!Bp.!
Szexpartnereim...keresném ma!Bp.!
Sziasztok.
Egy párt vagy egy hölgyet szeretnék meg ismerni minden földi jóra ! csak is heteró alapon 18-48 év között .esti órakban mindig van szabad időm de azert napözben is sokszor ráérek .képem van kint többet üzenetben tudok küldeni . Itt az email címem ha esetleg valaki itt nem tudna írni . mark99999664@gmail.com
Egy párt vagy egy hölgyet szeretnék meg ismerni minden földi jóra ! csak is heteró alapon 18-48 év között .esti órakban mindig van szabad időm de azert napözben is sokszor ráérek .képem van kint többet üzenetben tudok küldeni . Itt az email címem ha esetleg valaki itt nem tudna írni . mark99999664@gmail.com
Igényes, domináns, szexuálisan túlfűtött férfi vagyok.
DDLG játékra keresem csinos, vékony, erre a fétisre fogékony női partneremet. Természetesen az ehhez tartozó körítés is fontos számomra, nyitott vagyok akár családi "összejövetelekre", ahol partnerem is csatlakozhat. Ha párként vonz benneteket a téma, arról is lehet szó, ebben az esetben legyetek minél fiatalabbak! Szigofúan 18+!!! Daddy kiss you!
DDLG játékra keresem csinos, vékony, erre a fétisre fogékony női partneremet. Természetesen az ehhez tartozó körítés is fontos számomra, nyitott vagyok akár családi "összejövetelekre", ahol partnerem is csatlakozhat. Ha párként vonz benneteket a téma, arról is lehet szó, ebben az esetben legyetek minél fiatalabbak! Szigofúan 18+!!! Daddy kiss you!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
írtam privátban.
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 09:37
A hétre keresek Pesten két srácot nagyobb merettel minden jóra. Muszáj leirnom a felesleges korok elkerülése vegett. Két nagyobb méretű srác vagy ha kisebb a mereted legyél fiatal jóképű 30-40 közötti potens. Legyen képed valahol nekem is van. Ami extra szeretem a videozast. Ha ezek közül bármi nem oke neked kérlek ne keress. További reszletek privatban.
A hétre keresek Pesten két srácot nagyobb merettel minden jóra. Muszáj leirnom a felesleges korok elkerülése vegett. Két nagyobb méretű srác vagy ha kisebb a mereted legyél fiatal jóképű 30-40 közötti potens. Legyen képed valahol nekem is van. Ami extra szeretem a videozast. Ha ezek közül bármi nem oke neked kérlek ne keress. További reszletek privatban.
Sziasztok,
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
SZiasztok Hölgyek ma valaki budapesten ráér?
Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma!Bp.!
Sziasztok.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.