51 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Mai nap keresek partnert, autóban közös masztihoz, esetleg szopáshoz Vecsésen!
Sziasztok. 31 éves igényes kreol bőrű pasiként ismerkednék.
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk pénteken Budapesten leszünk szívesen ismerkedünk!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Afterban vagyok a párom nélkül és szívesen taliznek parral,lánnyal esetleg fiúval és megosztanám velük az élvezetet!
helyem nincs jelenleg így kocsiban vagy nálad! Eléggé rá vagyok kattanva egy jó kis elvezesre,szivogatasra így minden megoldást,ötletet szívesen meg hallgatok! Bp!
helyem nincs jelenleg így kocsiban vagy nálad! Eléggé rá vagyok kattanva egy jó kis elvezesre,szivogatasra így minden megoldást,ötletet szívesen meg hallgatok! Bp!
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Szívesen csatlakoznék párhoz, vagy gangbang bulihoz több hölggyel.
Budapesten keresek hölgyet vagy párt csütörtökre, diszkrét kaland reményében.
A pár férfi tagja vagyok, nyitott, közvetlen és nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat… aki érti, érti.
A pár férfi tagja vagyok, nyitott, közvetlen és nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat… aki érti, érti.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkréció adott és elvárt
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkréció adott és elvárt
Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
3. Kerületbe ma valaki?
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jóreggelt! Budapest X. Ker be vagy környékén hölgy diszkrét alkalmi kalandra most reggel esetleg?
Sziasztok. Hétvégén szabadok leszünk, es szeretnénk kikapcsolódás kicsit. Párokkal, lányokkal es bi fiúkkal szivesen találkoznánk. Helyünk sajnos nincs, de utazni tudunk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok Szarvason holnap este tudnék fogadni parokat igényes wellness jakkuzis környezetben. Cuckold ba tapasztalt férfi vagyok.. kedves barátságos...
Hellyel rendelkező aktív pasi holnap reggel 7-9 óra között Kelenföld vagy 13 kerület környékén? Szopnék meg dugható is vagyok akár többesben is benne vagyok passzívként