Sziasztok
Budapesten helyel rendelkező hölgyet vagy párt keresek akár most a hétvégére is.
Privátba írjatok.
Szívesen meglátogatlak
Budapesten helyel rendelkező hölgyet vagy párt keresek akár most a hétvégére is.
Privátba írjatok.
Szívesen meglátogatlak
Kellemes estét. Keresek párt és hölgyet szívesen találkoznék is , nem csak beszélgetni a felmerülő lehetőségekről.
Sziasztok
Privátba írjatok.
Szívesen meglátogatlak
Privátba írjatok.
Szívesen meglátogatlak
Talizni merő, vékony, fiatalt szopnék. Autózni tudok, de helyem is van. Akár most. Többen is lehettek.
Sziasztok!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke
Asszonyok lányok párok ?42 éves kan keres privi utazni tudok privi.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok! Szombat este keresnék egy igényes, budapesti bisex párt…
Sziasztok , Lány - hölgy ismeretségét keresem minden jóra , utazni tudok !
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!
Ma estére keresek párt hetero alapon. Helyem van.
Perverz nőt vagy párt keresek napközbeni szexre Bp-en. Imádok hármasban lenni, akár csak kukkolóként is, de persze a többen egy szájban vagy punciban felállás is remek móka.
Sziasztok. Hölgy vagy pár társaságát keresem max 40 éves korig. Helyem van. Akár már ma este is.
Biatorbágyi párral vagy lánnyal találkoznék az este(21 óra után) folyamán,akár autóban is oké.Irj privártban elérhetőséget és diszkréten kereslek.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha megdugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok, Hölgyet keresek 30éves budapesti férfiként, az esti órákban 1-2 óra környékén, ismétlem Hölgyet, hasonló korban mint én. Kocsival vagyok, vagy egy adott helyszínen.
Adataim valósak, megtekinthetők, bátran írjon akire illik.
Adataim valósak, megtekinthetők, bátran írjon akire illik.
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)