Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon. Fontos lenne egy kis játékosság, huncutsággal/szexszel fűszerezve. Jó lenne egy felejthetetlen éjszaka… Budapest/Észak budai agglomeráció.
Igényes, kulturált, tapasztalt pasi vagyok.
Igényes, kulturált, tapasztalt pasi vagyok.
Sziasztok
Karesz vagyok
Szívesen taliznék Budapesten hölgyel,páral esetleg bi páral.Ha van helyed szívesen meglátogatlak
Karesz vagyok
Szívesen taliznék Budapesten hölgyel,páral esetleg bi páral.Ha van helyed szívesen meglátogatlak
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 40 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 40 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Bp i holgyekkel parokkal ismerkednek hely kell
Sziasztok Albert vagyok Budapest belváros szívében ismerkednék lánnyal párral nagyon kedves romantikus odaadó srác vagyok gyere tegyük szebbé a mai napot kedvesem
Szép napot Szia Albert vagyok szívesen meghallgatnám Miről is lenne szó Természetesen ha szimpatikus leszek neked nagyon romantikus és kedves odaadó srác vagyok
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2022. 01. 08. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 08:01
Egy normális szex haver érdekelne rendszeres szexelgetésre, orálra? Nem keresek se duci se idős pasit! Köszönöm!
Mai nap szívesen találkoznék egy csini párral!
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha megdugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok akár ma este is!
Sziasztok!
Szegedi Párként keresünk csakis hármashoz egy kedves, csinos, igényes Bi lányt/nőt.
Közös vágyaink élvezetéhez, előre megbeszélt keretek között.
Csakis szexre keresünk! Helyünk van, de utazni is tudunk!
Nem baj, ha kezdő vagy! Nem dohányzó személyt.
Mi egy intelligens, ápolt, igényes, sportos testalkatú, egészséges életmódot élő Pár vagyunk. (35/48)
Dekoratív hölgy!
Diszkréció fontos, adott és elvárt!
Olyan megbízható személyt keresünk, aki komolyan is gondolja!
Szegedi Párként keresünk csakis hármashoz egy kedves, csinos, igényes Bi lányt/nőt.
Közös vágyaink élvezetéhez, előre megbeszélt keretek között.
Csakis szexre keresünk! Helyünk van, de utazni is tudunk!
Nem baj, ha kezdő vagy! Nem dohányzó személyt.
Mi egy intelligens, ápolt, igényes, sportos testalkatú, egészséges életmódot élő Pár vagyunk. (35/48)
Dekoratív hölgy!
Diszkréció fontos, adott és elvárt!
Olyan megbízható személyt keresünk, aki komolyan is gondolja!
Ma a Batthány tér környékén szopnék. (autóban elsősorban) 27 éves passzív srác vagyok.
Budapest? hölgyet vagy párt keresek mára
Egy normális szex haver érdekelne rendszeres szexelgetésre, orálra? Nem keresek se duci se idős pasit! Köszönöm!
Sziasztok Február 25-27 között Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk ott.
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Sziasztok Bpti.hp.vagyunk.férfival ismerkednénk es találkoznánk.ma . Csak aki találkozni akkar irj elérhetõséget.
Párok ? Helyem van, ha csak kukkolhatok az is ok
Ma estére keresek lány/hölgy társaságot Budapesten? Helyem van
Kellemes estét. Párral és külön nővel ismerkednék. Célom hogy tartalmas találkozó valosúljon meg, hosszabb távra is gondolnék.
Este 10 óra után , párnak lenne helyem . BP
Sziasztok
Január 22-25 közötti Ausztriai síeléshez keresek társat. Privátban várom a jelentkezésedet, mindent megbeszélünk.
Január 22-25 közötti Ausztriai síeléshez keresek társat. Privátban várom a jelentkezésedet, mindent megbeszélünk.
Sziasztok hölgyek, üdvözlet párok.
Nálam van egy vadonat új luxus kisbusz business ülésekkel és sötétített üvegekkel.
Szívesen kipróbálnám, felavatnám valakivel.
Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok
Nálam van egy vadonat új luxus kisbusz business ülésekkel és sötétített üvegekkel.
Szívesen kipróbálnám, felavatnám valakivel.
Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok