Senkik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4653341)
2022. 01. 02. vasárnap 17:21
Szépeket mindenkinek. Ma este nálam kedves párt fogadnék.
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
Sziasztok
Ma estére keresek lányt vagy párt
Ma estére keresek lányt vagy párt
Sziasztok,
A környéken keresek pasit, olvass adatlapot
A környéken keresek pasit, olvass adatlapot
Szépeket mindenkinek. Ma este nálam kedves párt fogadnék.
Most Budán valaki szexelni??
Sziasztok!
35 éves, HeTeRo, sportos férfiként ismerkednék lányokkal, csajokkal, párokkal, hogy közösen jól érezhessük magunkat!
Nem ez az első ilyen alkalom, szóval a párom később jön, nem e vagy nyitott.. és hasonló beszélgetéseket kerüljük el.
Köszönöm
35 éves, HeTeRo, sportos férfiként ismerkednék lányokkal, csajokkal, párokkal, hogy közösen jól érezhessük magunkat!
Nem ez az első ilyen alkalom, szóval a párom később jön, nem e vagy nyitott.. és hasonló beszélgetéseket kerüljük el.
Köszönöm
Sziasztok.... Hatvan és környékén csatlakoznék Bi párokhoz... Utazni tudok... Viberen szívesen folytatom az ismerkedést..
Fiatal bi lányos pár keres.
Budapesten fiatal biszex lányos és biszex fiús párt keresünk.
Ma estére.
Fiatal bi pasi is csatlakozhat.
Privibe irjatok.
Üzenet módosítása
Budapesten fiatal biszex lányos és biszex fiús párt keresünk.
Ma estére.
Fiatal bi pasi is csatlakozhat.
Privibe irjatok.
Üzenet módosítása
Sziasztok! Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal!
Sziasztok! 37 éves magas pasi nagy mérettel keres vékony, nagymellű lányt/lányokat.
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36 kukac gmail
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36 kukac gmail
Asszonyok lányok párok ?Szívesen talizna veletek 1 sportos igényes jól tejelő férfi utazni tudok privi.
sziasztok szívesn találkoznék ma egy bp- i (házas)párral akik plusz egy férfiban gondolkoznak hetero alapon
44/180/88 ápolt normális diszkrét megbízható hetero pasi vagyok irjatok rám bátran privátban lehetőleg telefon/viber elérhetőéggel
44/180/88 ápolt normális diszkrét megbízható hetero pasi vagyok irjatok rám bátran privátban lehetőleg telefon/viber elérhetőéggel
Asszonyok lányok párok ?sportos férfi keres mobilis vagyok privi.
Sziasztok. Ma késő délutánra vagy kora estére keresek bi párt vagy bi fiút Budapesten. Utazni tudok.
X.kerulet. 35-ös bi faszi szívesen segítene solo hölgynek, pároknak.... Szerintem mindent meg lehet beszélni. Solo pasik autós kaland
Asszonyok lányok párok ?42 éves sportos férfi titeket keres .privi.
Budapesti fiatal biszex lányos és biszex fiús párt keresek.
2 bi pasi és egy bi lány mellé.vasárnap estére.
Fiatal bi pasi is csatlakozhat.de csak is fiatal.
Privibe irjatok.
2 bi pasi és egy bi lány mellé.vasárnap estére.
Fiatal bi pasi is csatlakozhat.de csak is fiatal.
Privibe irjatok.
Szentendre környékén keresek hölgyet autós kalandra.
Most valaki Ferihegy és környékéről? Autós kalandra?