orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Sziasztok.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Mai nap párt fogadnék Bpesten .
Törökbálint? Ismerkednék órák hosszat
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Szia/sziasztok..
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
CSAK PÁROK VAGY LÁNYOK ÉRDEKELNEK
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
CSAK PÁROK VAGY LÁNYOK ÉRDEKELNEK
Sziasztok.Budapesti férfi esetleg párral ismerkednék.Bp biszex vagyok
Sziasztok.
Hosszú távra keresünk párokat a környékünkröl
Hosszú távra keresünk párokat a környékünkröl
Sziasztok.Budapesti férfi esetleg párral ismerkednék.Bp biszex vagyok
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 40 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 40 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
ki nem szereti
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 10:41
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
11-14 óra között Soroksári auchannal kalandra csajszi? Autóban vagy izgis helyen?!
Ma délelőtt Budapest déli részén és környékén keresnék hellyel rendelkező oralis partnert .
Ma napközben lenne pasi hellyel aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna Nagyvárad tér környéken.