Laza Szex Szfvár vagy környéke?
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya kb. 50 km-es hatótávolságában!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya kb. 50 km-es hatótávolságában!
Sziasztok! Tata Komárom környékén szopnék egy diszkrét, normális srácot ma este. Diszkréció adott és elvárt. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok! Veszprém és Fehérvár környékén Nő vagy pár aki kalandozna?
Sziasztok! Ma hölgy vagy Pár tapolcán vagy közelében? 30éves magára igényes pasi vagyok
Szép napot. Fejér megyéből keresnék nyitott gondolkodású, érdeklődésű nőket,párokat.
Ma esetleg valaki?
veszprémben és környékén keresek partnert a mai napon .
Sziasztok, valaki ma 10-11ig egy gyors autós kalandban benne lenne Veszprémben?
Passzív vagyok.
Passzív vagyok.
Sziasztok! Diszkrét, vastagf Urak, Idősebb Urak, aki igényli az orális kielégülést, akár rendszeresen, titokban, egyoldalúan?? Keress bizalommal, privát üzenetben!!
Pápán valaki ma egy kis kaland..?
Sziasztok! A héten Győr, Kisbér, Mór, Székesfehérvár környékén szívesen kalandoznék párokakkal, hölgyekkel, akár csak masszázs is szóba jöhet, természetesen a hölgy örömére! Normális, megbízható, igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!
Sziasztok! Többesben és cuckoldban tapasztalt pasi vagyok ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék.
Ápolt, igényes, aktívan sportoló pasi vagyok.
Ápolt, igényes, aktívan sportoló pasi vagyok.
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Ma este párhoz- hölgyhöz csatlakoznék hetero alapon!
Mai nap szivesen kalandoznák.
Sziasztok. Tatán és környékén kalandoznék, illetve hosszabb távú szerető is lennék, hölgynek, lánynak
Esetleg még jó fej párokat is keresek
Esetleg még jó fej párokat is keresek
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.
Sziasztok Június 6-7.-re keresek csak kizárólag hölgy partnert Komáromba , párok és aberáltak, nem érdekelnek.
Nagyvázsony balatonfüred zánka vonalon taliznék ma este aktív vagy nyitott heteró pasival max 45-ig..