sziasztok. baráti vagy tartós kapcsolat reményében(akár komoly ha az alakul belőle) ismerkednék Hölggyel vagy párral. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis.(1 órás talik nem igazán vonzanak...inkább a hosszabb egész éjszakás dús élmények igazán egymásra hangolódva)
Ma valaki?
02.14 től 02.16-ig Eszergomban leszünk. Aquaszigeten pénteken vagy szombaton valaki felszedhetné a feleségem!
Mór melletti faluban viszonzás nélkül szopnék. Helyem van
Valaki ma Jánosháza környéke ?!
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok!
Írtam nektek privát üzenetet itt.
Kérlek nézzétek meg.
Valós vagyok beszélhetünk rögtön Viber ,Whats és talizzunk.
Köszönöm (Ez egy válasz Euksi üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam nektek privát üzenetet itt.
Kérlek nézzétek meg.
Valós vagyok beszélhetünk rögtön Viber ,Whats és talizzunk.
Köszönöm (Ez egy válasz Euksi üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 21:25
Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk valós, korrekt, találkozni is akaró pasival. Első sorban cuckold , spermás játékokra keresünk partnert. Helyszínre szükségünk lenne Tatabánya környékén. Szimpátia alapján akár 24 órán belül találkoznánk! Telefonos (viber) kommunikációt javasolnánk első lépésként, amit minden esetben hölgytagunk kezel! Fotókat nem cserélgetünk!!!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk valós, korrekt, találkozni is akaró pasival. Első sorban cuckold , spermás játékokra keresünk partnert. Helyszínre szükségünk lenne Tatabánya környékén. Szimpátia alapján akár 24 órán belül találkoznánk! Telefonos (viber) kommunikációt javasolnánk első lépésként, amit minden esetben hölgytagunk kezel! Fotókat nem cserélgetünk!!!
Sziasztok!
Sziasztok, sub párral ismerkednék, leginkább cuckold, vagy hármas céljából. Extra vastag méretem van. Privát üzenetet írjatok. Tamás
Hétfőn Veszprémben?
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Itt vagyok a Gárdonyi nudin sétálni….
Nagyon szép az idő
Nagyon szép az idő
Sziasztok!Ma délután, estefelé Veszprém és Győr között bi pasi vagy pár?Helyem van, csak gyere is el!Olvass adatlapot!
Fiatal, nagy méretű srácként keresnék párt vagy hölgyet. Fogadni tudok, de az utazás sem gond
Naszàly Baj Szomód tb? Szerepjáték Kedd Szerda Délutàn ? irj ràm Tatàn futár leszek be tudok ugrani térdelni egy jót . nyelem tővig fehérjével 16-20 ig jó mind a két nap meg szombaton is 50 Es bikát keresek
Fejérben hölgyet..heteró alapon pár t keresek..
20:00 körül Veszprém külterületén szopas?
Éjjel valaki veszprémbe?
Sziasztok! Veszprémben keresek kukkolható biszex párt vagy pasit, napközben Február 4-én a délelőtti órákban!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.