Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Sziasztok. Igaz én BP Szívesen látnálak benneteket
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Mi Veszprémtől nem messze élünk.
(Ez egy válasz kjdhfbuij4enhcx üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 20:34
veszprémi, 35 éves , átlagos alkatú pasiként ismerkednék. imádom a telt formákat.utazni is tudok.
veszprémi, 35 éves , átlagos alkatú pasiként ismerkednék. imádom a telt formákat.utazni is tudok.
Tatabányán ismerkednék hölgyel és/vagy párral....
bocs!igen
(Ez egy válasz alex000007 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben most valaki?
Veszprém?
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 11:35
holnap szopnék egy kis méretü hapsit végig.ugy 8-10 o.között.irj hogy hol.belváros és környéke!
holnap szopnék egy kis méretü hapsit végig.ugy 8-10 o.között.irj hogy hol.belváros és környéke!
Fehervaron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ajka és környéken keresek lányt elhanyagolt hölgyet helyem van érted tudok menni napközben is megoldható
Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
Nagyon jó alakú telt -nem borotvált Hölgy barátnőm keresem Pápán-és környékén........
Ma autós szopás? Akár kíváncsi heteronak is. Tata, Komárom környéke.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szopatna most valaki?
Sziasztok! Ma valaki Székesfehérvár ?
Sziasztok! Hölgyet párt szívesen fogadnék ma 4-6ig székesfehérváron! Képeim vannak fent a társkereső adatlapomon!
Szép napot. Péntek-szombat Tapolca környékén vki?
Sziasztok
Csütörtök 13 órára keresünk partnert Tapolca környékéről,ápolt,diszkrét,borotvált intimmel.
A környéke az max 35km.....messzebbről ne is írj,ha átutazóban vagy,az sem érdekel
A kikötésünk annyi,hogy a partnernek szemkötőben kell lennie végig az akció során!!!
Ez a párom szabálya.......jaaaa,és heteró alapon
Csütörtök 13 órára keresünk partnert Tapolca környékéről,ápolt,diszkrét,borotvált intimmel.
A környéke az max 35km.....messzebbről ne is írj,ha átutazóban vagy,az sem érdekel
A kikötésünk annyi,hogy a partnernek szemkötőben kell lennie végig az akció során!!!
Ez a párom szabálya.......jaaaa,és heteró alapon