Ma Bicskén valaki autóval jár? Passzív vagyok 18.30-19:30 ig jó
Ma valaki?
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Veszprémi uszodában a héten valaki?
Flört, szopás..
Flört, szopás..
Lánnyal és/vagy párral ismerkednék,találkoznék Tatabányán. Helyem van. Diszkréció adott!!!
Sziasztok
MA DÉLUTÁN ismerkednék hölggyel vagy párral…
Moto
MA DÉLUTÁN ismerkednék hölggyel vagy párral…
![circling](images/smilies/circling.gif)
Moto
Párhoz vagy nőhöz elmennék a reggeli órákban.
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Sziasztok!Ma délutánra keresek pasit, aki el is jön!Győr és Veszprém között!Helyem van!Olvass adatlapot.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ma 17:00 és 19:30 között valaki jár autóval Bicskén? Benne lennék egy autós kalandba
Passzív vagyok
Passzív vagyok
Szimpátián alapuló nő,aki szereti, hogy kènyeztetve van?
Valaki ma Bicskén 17:00 és 20:00 között Bicskén autóval? Passzív vagyok
Sziasztok
Mai nap kora este fele Fehérváron megleshető leszek ahogy a kocsimban masztizok!
Privátba megírom mikor és hol leszek!
Mai nap kora este fele Fehérváron megleshető leszek ahogy a kocsimban masztizok!
Privátba megírom mikor és hol leszek!
Sziasztok
Egyedülálló pasiként ismerkednék hölgyekkel,párokkal.
Utazni tudok természetesen...
Egyedülálló pasiként ismerkednék hölgyekkel,párokkal.
Utazni tudok természetesen...
sziasztok. mai nap folyamán veszprémben leszek, szivesen csatlakozom hölgyekhez, párokhoz.
Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Hétköznap napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Hétköznap napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Bi párral ismerkednék Fehérvár , Tatabánya környékén napközbeni hancúrra. Szivesen meg látogatok olyan párt ahol mond a két fél igényli a farkam. András
Ma estére keresünk párokat Kecskemét mellett helyünk van
Rita Feri
Rita Feri
Valaki ma Bicskén 17:00 és 20:00 között Bicskén autóval? Passzív vagyok