Sziasztok
Írtam privátban… (Ez egy válasz Bianto üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban… (Ez egy válasz Bianto üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmilyen buli nincsen, lehúzós banda. Meghirdették Zamárdiban a bulit 15 ezres beugróval és kértek 5 ezret előre. Ezzel még nincs is gond, más is csinálja így, még a nevüket is megadták, Németh Zsolt névre kérték az 5 ezret, de azóta nincs kommunikáció, se válasz se cím semmi. Költsétek orvosra a pénzt. Más is járt így ezzel a rohadt csaló bandával?
Ki akar ma szopatni Tatabányán a Turulnál a kora esti órákban? Diszkréció, borotvált, frissen fürdött intim feltétel. Többi az adatlapon
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Szia!
Ez ám a komoly hírdetés!
Utazni nem tudsz!
Fogadni sem tutsz !
Meg fényképet sem küldesz az arcodról !
Mégis mire számitasz ki fog jelentkezni? (Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez ám a komoly hírdetés!
Utazni nem tudsz!
Fogadni sem tutsz !
Meg fényképet sem küldesz az arcodról !
Mégis mire számitasz ki fog jelentkezni? (Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 14:28
Bicskén szopnék és dughato is vagyok helyem sajnos nincs én utazni sem tudok
Bicskén szopnék és dughato is vagyok helyem sajnos nincs én utazni sem tudok
Szép napot. Szivesen teljesíteném egy pár parancsait. Szeretem az alárendelt szerepet.
Most esztergomi szauna?
Ápolt-diszkrét bi f.fi nagyon vastag ápolni valót keres.....
Valaki egy jót élvezni ma Veszprém megye? Írj bátran
bi pasi hármashoz?
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok holnap valaki Dunaújváros Érd kozott parok holgyek?
Párunk gyönyörű ,45 éves,szilikon cicis,sportos ,biszex hölgytagja,testi-lelki barátnőt keres!Közös csajos programokra,női barátságra….Ajka környéke
Sziasztok szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz kisebb csoporthoz Budapest ès környék . Női bi párcserès Szilveszteri buli is èrdekelne.
sziasztok 39 éves Veszprém megyei férfi vagyok
párokat keresek hármas szexre ma estére helyem van
minden jóban benne vagyok írj bátran
minden jóban benne vagyok írj bátran
Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
sziasztok 39 éves Veszprém megyei férfi vagyok
minden jóbban benne vagyok írj bátran
minden jóbban benne vagyok írj bátran
Sziasztok. Veszprém környéki nőt keresek közös időtöltésre.
Sziasztok! Estére keresek társaságot Komáromban és környékén, max 45 éves korig.