Üdv mindenkinek, Veszprém megyében keresek partnert akit szintén érdekel a használt bugyi, ebben és még sok más témában ismerkednék. Privátban egyeztessük ha kéretem.
27 éves srác vagyok, olyan 40+ hölgyek társaságát keresem akiket kényeztethetek, masszírozhatok, remegésik nyalhatok és minden vágyukat teljesíthetem. Akár egészen reggelig vagy több napon keresztül is kényeztetnélek, wellnes is szóba jöhet. Lehet egyszeri vagy rendszeres találkozás, helyem van és menni is tudok. Tényleg olyan nők keressenek akik tudják mit akarnak és komolyan gondolják a kalandot. Ha szeretnél többet megtudni rólam kérlek írj levelet.
Szép napot. Szerda-csütörtök valaki Tapolca környékén?
Idősebb aktív pasit keresek
Extrém kövér,200 kg feletti hölggyel ismerkednék. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.183 cm, 85 kg-os férfi.
Fehérvár, Tatabánya környékén ismerkednénk az adatlapunk szerint párral , szóló pasival.
Viki ésAndrás
Viki ésAndrás
Sziasztok! Szombat délelőt szívesen fogadnék párt vagy Hölgyet Székesfehérváron! Társkereső adatlapomon vannak képeim! Üdv István!
Sziasztok
Székesfehérváron késő délután lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom, a kocsimban?
Privátba írj!
Székesfehérváron késő délután lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom, a kocsimban?
Privátba írj!
Sziasztok Dunaújváros Székesfehérvár környékén keresek hölgyet ,pàr.
Veszprém megyében ma(12.10.) 27éves, ápolt srác kényeztetné a puncidat és minden másodat is. Imádom ha az arcomra ülnek és alig kapok levegőt...
szia!honnan?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Idősebb aktív pasit keresek
Sziasztok!
Házibarátot keresünk korunkbeli, veszprémi vagy környékbeli, lehetőleg fogadni tudó Úr személyében, akivel közös programokat (színház, mozi, egyéb kulturális programok, wellness, stb.) tudunk szervezni.
Házibarátot keresünk korunkbeli, veszprémi vagy környékbeli, lehetőleg fogadni tudó Úr személyében, akivel közös programokat (színház, mozi, egyéb kulturális programok, wellness, stb.) tudunk szervezni.
Holnap délután valaki,valakik? Hellyel!
Komárom környékén.
Komárom környékén.
Dunaújváros környékén párok akik fiatal sráccal múlatnák idejüket ???
Ma aki mer is találkozni?
A héten keresnék egy kis kalandot, pár, hölgy elsősorban, esetleg pasi light bi oke?
Esztergom környékén keresek nőt, aki igényelné hogy alaposan kinyaljam. Akár viszonzás nélkül is
Veszprémben találkoznék nővel vagy párral.