Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék. Hosszú távon tervezek! Ápolt igényes a megjelenésem. Helyel rendelkezem de ha úgy alakul akkor szívesen utazom is. Hobby szinten maszirozom. Több felé masszázs teknikát ismerek.
Szép napot. Vki ma-holnap Bogárd környékéről?
Ma estére keresek autós orálra egy igényes pasit. Tata és környéke. Kíváncsi heterot is.
Sziasztok. Pár aki szívesen ismerkedne??
Senki?:(
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 14:45
Sziasztok
Mai nap kora este fele Székesfehérváron vagy környékén lenne kedve valakinek egy közös masztihoz?
Prívátba írj!!
Mai nap kora este fele Székesfehérváron vagy környékén lenne kedve valakinek egy közös masztihoz?
Prívátba írj!!
Sziasztok! Most hétvégén, (7-8) Zakopane-i utazásra, Férfiként, csinos Hölgy társaságát szívesen venném.
Csak jönnöd kell, a hely fizetve.
Többi privátban, illetve adatlapon.
Csak jönnöd kell, a hely fizetve.
Többi privátban, illetve adatlapon.
Sziasztok
Orális kalandra keresünk Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során(csak a hölgy kenyeztetne kettőnket)
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert a holnapi mapra,kb 12:30 ra
Orális kalandra keresünk Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során(csak a hölgy kenyeztetne kettőnket)
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert a holnapi mapra,kb 12:30 ra
Sziasztok
Prívátba írj!!
Prívátba írj!!
Dunaújvárosban ma valaki leszopna?
Lenne ma valaki?
Tapolca kke vki?
sziasztok pápai nőt vagy párt kerersek
De engem is lehet..
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 13:56
Fehérváron vagy környékén a mai nap kukkolnék!
Privátba írj írjatok!
Privátba írj írjatok!
Lehetöleg állando pasit keresek csak igényes higenia legfőbb ex a diszkreció.
Csak fotos hirdető
Csak fotos hirdető
Szia
Itt vagyok (Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok (Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Székesfehérvár körül ismerkednék párokkal, nőkkel.
Én egy 34 éves sportos nagyfarkú pasi vagyok.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Székesfehérvár körül ismerkednék párokkal, nőkkel.
Én egy 34 éves sportos nagyfarkú pasi vagyok.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Fehérváron vagy környékén a mai nap kukkolnék!
Privátba írj írjatok!
Privátba írj írjatok!
Ma estére keresünk egy fiatalabb jó farkú fiút veszprém megye,50 éves heteró pár vagyunk.
Veszprémben valaki?