Valaki Fejérben ??? Aki mer is talizni ...!!!
Sziasztok!
Komáromból ismerkedne, találkozna valaki?
Szép napot.
Komáromból ismerkedne, találkozna valaki?
Szép napot.
Ma vagy holnapi nap napközben szívesen fogadnek hölgyet v párt Bp en lakásomban . Szeretek masszirozni kényeztetni. Igényes 40 és férfi vagyok vastagabb mérettel. Jelentkezést privátban kérnék.
Veszprém?
Veszprémben sràc ma?
kreol hölgynek seggét nyalnám rendszeresen ., Pápa-és k,ke.....
Szép napot mindenkinek! Székesfehérváron keresek bi párt.
Egy kis vidámságra vágyó nőt keresek.
Veszprém, autós vagy szabadtéri?
Holnap estére keresek hölgyet, párt. Hely megoldott. 21utánra,akár reggelig. Privátban várom a leveleket
Valakinek lenne kedve leszopni, vagy kiverni veszprèm közelèben most a párom jelenlètèben ?
Sziasztok!
keresek egy kalandvágyó hölgyet aki csatlakozna hozzám egy wellness hétvégére.
Részletek privátban
keresek egy kalandvágyó hölgyet aki csatlakozna hozzám egy wellness hétvégére.
Részletek privátban
Sziasztok.Székesfehérvári passzív fiú vagyok.. Aktív bikát/bikákat keresek..
Ajkán taliznék, Bi vagyok. bármi szóba jöhet
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Átlagnál nagyobb intimmel (19/5) keresek a mai napra Hölgy vagy Pár partnert , hetero alapon.
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Hello délután megyében pár hölgy akihez csatlakozhatnak 2 srác
Sziasztok!
Hölgyet keresek (esetleg Mommy-Dom?) "mell-orientált" játékra (mellszopás, harapdálás,stb..), akár szexmentesen is egy kis ölelkezéssel és simogatással fűszerezve!
Kor és hely nem számít, szívessen utazok! Ha érdekelne téged, kérlek küldj üzenetet!
Hölgyet keresek (esetleg Mommy-Dom?) "mell-orientált" játékra (mellszopás, harapdálás,stb..), akár szexmentesen is egy kis ölelkezéssel és simogatással fűszerezve!
Kor és hely nem számít, szívessen utazok! Ha érdekelne téged, kérlek küldj üzenetet!
3-as kapcsolatban élő pár vagyunk (csinos feleség + férj + idős házibarát.)
Olyan csinos lánytagú házaspárt keresünk, akik hosszútávon csatlakoznának hármasunkhoz...
Olyan csinos lánytagú házaspárt keresünk, akik hosszútávon csatlakoznának hármasunkhoz...
sziasztok esetleg most lenne olyan férfi aki csatlakozna párhoz 3.nak?