Sziasztok!
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Sziasztok
Ha valaki potenciális lehetőséget látna bennem
ne fogja vissza magát :p
Ha valaki potenciális lehetőséget látna bennem
ne fogja vissza magát :p
Zalaegerszegről és környékéről párokkal vagy csoporttal ismerkednék.
Sziasztok!
Győrben pàrok házibarátja lennék!Egy fiatal igényes potens pasi vagyok.
Imádom a szex mindenformáját! .Akár szerepjáték,cuckold,
Irj rám bátran ismerjük meg egymást!
Győrben pàrok házibarátja lennék!Egy fiatal igényes potens pasi vagyok.
Imádom a szex mindenformáját! .Akár szerepjáték,cuckold,
Irj rám bátran ismerjük meg egymást!
Sziasztok . Esetleg ha megfelelnék elvarasaitoknak?
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (2026. 10. 07. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (2026. 10. 07. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 07. szerda 18:59
Az én belem?
Te komolyan azért álltál belénk mert nem kaptál meg?
Tudod milyen szánalmas vagy? Elég csak a hirdetéseidet elolvasni, hogy tudják milyen ember is vagy
Te komolyan azért álltál belénk mert nem kaptál meg?
Tudod milyen szánalmas vagy? Elég csak a hirdetéseidet elolvasni, hogy tudják milyen ember is vagy
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma estére Hölgyet vagy pár keresek Keszthelyen intim piercinggel a péniszemben. Hellyel rendelkezem
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Szentgotthárdon ismerkedne lány vagy pár?
Sziasztok ma 11:00-14:00 körül. Ajka-Körmend úton huncutkodnék autós is ok .
Győr megyei nőt, párt keres heteró pasi!
Ide másoltam neked
Barátokat a művelődési hàzba keressetek
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz (Ez egy válasz Armin12 üzenetére (tegnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Barátokat a művelődési hàzba keressetek
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz (Ez egy válasz Armin12 üzenetére (tegnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:02
pont nem..én valami “ páros60” nak írtam ezek meg beleszóltak mert azt hitték kaputelefon..görgess vissza
Sziasztok! Székesfehérváron hellyel rendelkező 23 éves fiatal férfi keresi rövid/ vagy akár hosszabb időszakra alkalmi szexpartnerét 45 éves korig bezárólag.
Puszi, a kövezkező élőben megy.
Puszi, a kövezkező élőben megy.
Sziasztok!
2026.10.09-11. Bük, Hotel Caramell
Fiatal (40 alatti) párt keresünk hétvégi, wellnessel egybekötött gabalyodásra!
Szóló pasit nem keresünk!
Leila, Harry
2026.10.09-11. Bük, Hotel Caramell
Fiatal (40 alatti) párt keresünk hétvégi, wellnessel egybekötött gabalyodásra!
Szóló pasit nem keresünk!
Leila, Harry
Ma este 8 körül Hévíz es Balatonfüred között férfias, ápolt pasit leszopnék, max 45 éves korig keresek.
Sziasztok.
Nagykanizsán és környékén párral ismerkednék.
Nagykanizsán és környékén párral ismerkednék.
Sziasztok! Oktober 11 - 15-ig Szentgotthárdon leszünk, szívesen ismerkednénk fiatal pasival. (Max 30 év)
Privátba írj.
Privátba írj.
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes elfoglaltságot Győr és Móvár környékéröl keresek
ettél már?le ne fogyj
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (tegnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:47
De igen, a mi bejegyzésünke válaszoltál! ...Barátokat a művelődési hàzba keressetek
Tényleg szánalmas amit csinálsz
Tényleg szánalmas amit csinálsz
pont nem..én valami “ páros60” nak írtam ezek meg beleszóltak mert azt hitték kaputelefon..görgess vissza
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (tegnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:13
Nem akarok bele szólni de mindenki látja hogy Te írtál nekik. Amugy meg ez nem ide való