Valaki most Zalában/vas megyében?
30ffi uni, aktív/unit keresek
Autó/nalad
30ffi uni, aktív/unit keresek
Autó/nalad
Sziasztok
34 éves ápolt igényes srác vagyok.
Párokhoz csatlakoznèk Somogy - Zala megyében.
Többes szex terén van tapasztalom és merek is találkozni.
34 éves ápolt igényes srác vagyok.
Párokhoz csatlakoznèk Somogy - Zala megyében.
Többes szex terén van tapasztalom és merek is találkozni.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Ma este Sárváron hölgyet keresek.
Sziasztok. Sopron- Sopron környékén keresek valakit, akit lehet Orálisan kényeztetni. Passzív, ápolt srác vagyok.
Hellyel rendelkező párt vagy szóló pasit keresünk március 29 szombat estére.Privát üzenetben fénykép telefonos egyeztetés szükséges. Kamusok, hitegetők kíméljenek!
Sziasztok! Győrben kaland? Hölgy,pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Írjatok
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet, akár hosszútávra is, ha bejövünk egymásnak. A többes szexhez csak hölgyet keresünk, férfiak kérem, ne írjanak. Ezenkívül nagykanizsai saját lakásom szívesen felajánlom búvóhelynek, aktív vagy passzív részvétellel. Illetve önállóan is keresek állandó vagy alkalmi szexpartnert közös vágyaink megélésére. Én egy koromat meghazudtoló, ápolt, fiatalos, potens, jóképű, kitartó férfi vagyok. Szeretek érzékien és szenvedélyesen is szeretkezni.
Sziasztok . A héten 10-17 óráig ráérek , partnert keresek
Sziasztok.keszthely környékén hölgy,pár?szívesen nyalnék egy szép,kopasz ápolt puncit.valaki esetleg?
Hévíz, Keszthely, Bükfürdő
32 éves férfi nőt kényeztetne
Közös wellness programokra nyitott vagyok
32 éves férfi nőt kényeztetne
Közös wellness programokra nyitott vagyok

Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Nagyjából mikor lesztek várhatóak?
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper hely nemsokára megyünk
(Ez egy válasz CsaEgyLazaMasszázs üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 16:17
Sziasztok!
A héten esetleg Kehidakustányban wellness, szauna innen valaki??
Egy masszazzsal tudnék kedveskedni
Sziasztok! Ma este nő,pár vas megyéből? Helyem van!
Holnap délelőtt ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok!
Nagycenk jó?
(Ez egy válasz ossaa üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 13:00
Sziasztok. Sopron- Sopron környékén keresek valakit, akit lehet Orálisan kényeztetni. Passzív, ápolt srác vagyok.
Sziasztok!
Győrben egy jó kaland? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim!
Hölgyek, párok írjatok! Várom !
Győrben egy jó kaland? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim!
Hölgyek, párok írjatok! Várom !