A hétvégém Győrben töltöm. Ha van olyan pár vagy hölgy aki szimpátia alapján kölcsönös élvezetben benne volna, írjon rám!
Sziasztok! Holnap este pár vagy lány Szombathelyen aki szívesen kalandozna egy ápolt méretes pasival!?
Nőknek, pároknak bevásárlás Felvidéken, házhoz szállítással. Fizetés természetben. Csakis Győr és környéke.
Csütörtök hajnal megyek Pestre Győrön keresztűl. Valaki ?
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
sziasztok, Mór és környéke esetleg hölgy? :$ írj rám privibe.
Sziasztok. Ma este csatlakoznék hölgy vagy párhoz. Győr és környéke. Privátban írj kérlek. Köszönöm
Sziasztok kedves hölgynek párnak kedvenc ételét házhoz szállítanám, vagy egy parkólóba átadom kedd vagy szerda este Zala megyébe írd meg a címed időpontot priviben én kiszállítom természetesen én állom a költséget. Cserében egy üdítő punci villantás diszkrét megbízható pasi vagyok
Többesben és biben is tapasztalt jó méretű pasiként keresek párt, hölgyet vagy pasit.
Diszkréció természetes.
Zalaegerszeg 50 km körzetében.
Köszönöm.
Diszkréció természetes.
Zalaegerszeg 50 km körzetében.
Köszönöm.
Örömmel
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 16. hétfő 11:45
Van itt olyan pasi v pár aki szivesen barátkozna egy házaspárral?
Szia szívesen ismerkednék veletek.
Csütörtök hajnal megyek Pestre Győrön keresztűl. Valaki ?
Sziasztok! Pártokhoz csatlakoznék hosszútávon Szentgotthárdon és környékén házibarátkent.
Vas és Zalamegyében keresek partnereket minden jóra....
Sziasztok kedves hölgynek párnak kedvenc ételét házhoz szállítanám kedd vagy szerda este Zala megyébe írd meg a címed időpontot priviben én kiszállítom természetesen én állom a költséget. Cserében egy üdítő punci villantás diszkrét megbízható pasi vagyok
Sziasztok!
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok!
Ma vagy holnap pár vagy hölgy Sárváron a Spirit Hotelben ismerkedne pasival?
Ma vagy holnap pár vagy hölgy Sárváron a Spirit Hotelben ismerkedne pasival?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Írtam