Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Ma dèlután Győrben a kováltèren lesz valaki?Írj rám, aztán megbeszèljük!
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Ma délután kamionos kaland Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon? Nők és Párok üzenetére válaszolok csak!! Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek párt.
Szombathely környékén keresek párt.
Sziasztok! Holnap,hétfőn pár,hölgy közös napközbeni nudizásra,Győr és környékén?
Vas- Zala megyéből 08.04, keddre keresek partnereket. Nálam nudizhatnánk, medencézhetnénk, rosszalkodhatnánk.
Sopronban ismerkednék intelligens párral
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Van esetleg zala megyében kíváncsi kezdö pár?
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Szia ma estére bisex barátnömmel keresünk bisex lányt vagy párt kölcsönös élvezetekre helyük van Győrbe
Sziasztok! Ma este pár vagy hölgy esteleg!? Ápolt méretes pasiként keresek!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Lassan egyszerűbb lenne létrehozni egy 'Kecskemétet keresem' országos kampányt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 01. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4819837)
2026. 08. 01. szombat 18:50
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Még mindig keresünk pasit
(Ez egy válasz britneyboy üzenetére (2026. 08. 01. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek hölgyet vagy párt.
Szombathely környékén keresek hölgyet vagy párt.