Sziasztok!
Sopronban lenne egy olyan férfi masszőr, aki egy ápolt pasit kellemes masszázsban részesítene?
Sopronban lenne egy olyan férfi masszőr, aki egy ápolt pasit kellemes masszázsban részesítene?
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Héten ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok! Győrben holnap a délelőtti órákban lesz innen valaki a Kovaltéren?
Sziasztok! Marcali-Fonyód-Keszthely környékéről keresnék egy igényes hölgyet vagy párt, lehetőség szerint hosszú távon.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Ápolt, diszkrét, megbízható pasiként pár társaságát keresem akár hosszabb távra is.
Sziasztok!
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Minden megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Zalaegerszeg
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Zalaegerszeg
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.

Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Ma, holnap valaki, valakik Nagykanizsán? Nálam vagy nálad.
Győr kovalteren valaki?
Sziasztok!
Zalaegerszeg
Zalaegerszeg
Sziasztok! 24 éves rendes, őszinte, diszkrét fiatal srácként ismerkednék korombeli vagy idősebb korú nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Hosszútávú alkalmi partnerem keresem, akivel sok-sok élvezetes és izgalmas együttléteket élhetünk át, illetve kipróbálhatunk sokféle dolgot. Minden megbeszélés kérdése.
Sajnos jogsim és saját helyem nincs... Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, délutáni és kora esti szabadidővel rendelkezem hétköznap, hétvégén pedig nem dolgozom. Helyet tudok foglalni Szombathelyen, ha szükséges.
Ha netán a profilom és képeim alapján szimpatikusnak tűnök, akkor írj nyugodtan, és ismerkedjünk.
Hosszútávú alkalmi partnerem keresem, akivel sok-sok élvezetes és izgalmas együttléteket élhetünk át, illetve kipróbálhatunk sokféle dolgot. Minden megbeszélés kérdése.
Sajnos jogsim és saját helyem nincs... Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, délutáni és kora esti szabadidővel rendelkezem hétköznap, hétvégén pedig nem dolgozom. Helyet tudok foglalni Szombathelyen, ha szükséges.
Ha netán a profilom és képeim alapján szimpatikusnak tűnök, akkor írj nyugodtan, és ismerkedjünk.
Sziasztok!
Győrben keresnék fiatal srácot aki kipróbálná milyen fiúval. Közös/hoki. Oral esetleg.
Győrben keresnék fiatal srácot aki kipróbálná milyen fiúval. Közös/hoki. Oral esetleg.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Valaki most Zalában/vas megyében?
30ffi uni, aktív/unit keresek
Autó/nalad
30ffi uni, aktív/unit keresek
Autó/nalad
Sziasztok
34 éves ápolt igényes srác vagyok.
Párokhoz csatlakoznèk Somogy - Zala megyében.
Többes szex terén van tapasztalom és merek is találkozni.
34 éves ápolt igényes srác vagyok.
Párokhoz csatlakoznèk Somogy - Zala megyében.
Többes szex terén van tapasztalom és merek is találkozni.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Ma este Sárváron hölgyet keresek.