Sziasztok!
Nudista hölgyekkel ismerkednék
Nudista hölgyekkel ismerkednék
Sziasztok Zala ,Somogy megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk diszkrècio adott ès elvárt van valakinek kedve ?
Sziasztok!Hegyeshalom-Budapest vonalon keresek hölgyet-párt,punci-popsi nyalásra!Imádok kényeztetni,imádok nyalni!Ha valakinek erre lenne igénye,jelezze!Kor-alkat nem számít,minden megoldás érdekel!!Akár csak kukkolás is,természetesen minden általatok felállított szabályt betartva,illetve nudi partnereket keresek!!
Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok! Pestről indulok délután sopronba, esetleg útközbe valaki pályán valamelyik pihenőnél egy kis kaland?
Most valaki hancurozásra?
Zegi párhoz.csatlakoznék,.akár nézőként is.
Sziasztok. Sárvár és környékén keresek izgalmat ma estére. Elsősorban párok, lányokra vágyok. Várom az üzeneteket
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok! Este lány vagy pár Szentgotthárdon? Hely van fogadni tudok
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Zalai jó méretű férfiként keresem hölgy partnerem!
Sziasztok!
Csaj,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!
Csaj,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes pasiként ismerkednék párral Vasárnap este kalandoznék akár autóskaland minden jóra kapható vagyok
Sziasztok. Ma estére keresek egy kis izgalmat Sárváron. Elsősorban pár érdekelne. Ha esetleg valaki érdekel, várom az üzenetet
Abdai nudi, valaki?
Hello.
Ma délutánra keresek adatlapom szerint. . Komárom - Győr.
Ma délutánra keresek adatlapom szerint. . Komárom - Győr.
Sziasztok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Keszthely környékén valaki?
Privátban keres
Privátban keres
Szívesen csatlakoznék párhoz Tapolca Badacsony környékén.Átlagos soprtos vagyok idősebb korosztály is érdekelne.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása