Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátban!
Sziasztok!
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Mindent megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Randi tervezett időpontja április 4., nálam
Zalaegerszeg
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Mindent megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Randi tervezett időpontja április 4., nálam
Zalaegerszeg
Ma vagy holnap párokkal szívessen találkoznék Bükfürdön,Sárváron, esetleg Kehidai fürdők szaunarészén!
Sziasztok
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Hello Nagykanizsán valaki
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van
Masszőr fiút keresek Sopronban!
Holnap ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Ma vagy holnap estére keresek valami izgi játékot!
Normális, helyes pasi vagyok!
Normális, helyes pasi vagyok!
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Ma valaki esetleg egy tali?
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátban!
Jogosan magas a mérce, mert a hölgy gyönyörű!!!
(Ez egy válasz faust90 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 15:44
Micsoda igények. Mi számít nagy pocaknak, vagy normál testnek?
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Sopron - Bécs háromszögben ma este?
Mosonmagyaróvár - Sopron - Bécs háromszögben ma este?
Micsoda igények. Mi számít nagy pocaknak, vagy normál testnek?
(Ez egy válasz Kinky.Pair üzenetére (2025. 03. 21. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 10:20
Szióka! Partnert keresek két, számomra szimpatikus pasi személyében akik párom jelenlétében
egyszerre kényeztetnek.. Ideális jelöltek 25-50 év közötti normális,ápolt kinézetűek.
Szakál, ápolatlanság, nagy pocak kizáró ok !! Fotót kérni fogunk és ha nem tetszik nincs találka..
egyszerre kényeztetnek.. Ideális jelöltek 25-50 év közötti normális,ápolt kinézetűek.
Szakál, ápolatlanság, nagy pocak kizáró ok !! Fotót kérni fogunk és ha nem tetszik nincs találka..
Likocson kék terepjárós itt vagy? Szívesen néztem volna tovább.....
A kétkereküs pasi
A kétkereküs pasi
Sziasztok!
Szombathelyen keresek holnap délutánra diszkrét pasit.
Szombathelyen keresek holnap délutánra diszkrét pasit.