Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Üdv! Ma délelőtt valakik?
Esélytelenek nyugalmával kérdezem: Sopronban vagy környékèn nő, pár,aki ma estére keresgél?
Ma estére keresek párt vagy hölgyet Nagykanizsán vagy környékén
Ma este Körmenden?
Holnap délután/kora este Sopron Győr vonalon érett nő vagy pár, aki kalandra pasit keres?
Ápolt 45/185/88 borotvált férfi vagyok
Ápolt 45/185/88 borotvált férfi vagyok
Úgy-úgy!
(Ez egy válasz tcepser üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Fiatal Zalai srác vagyok. Zala, Vas, Veszprém megyeiek írjanak üzit. Heteró alapon
Sziasztok párral ismerkednék kalandoznék mai nap Zala Vas megyébe akár csak kukkolás autóskalandra
Sziasztok.
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Sziasztok! Párt vagy csoportot kukkolnék szex közben.Terhes hölgytagúll pár is nagyon érdekelne! Akár anyagiakkal is! 50 éves szombathelyi ff vagyok.
Berényben jó idő van
(Ez egy válasz swcouplefombp üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz swcouplefombp üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 08:30
21-én találkoznánk egy szimpatikus párral.(Balaton-BP) smile crazya
21-én találkoznánk egy szimpatikus párral.(Balaton-BP) smile crazya
Szombathelyen délután ki csatlakozna?
Sziasztok. Nagykanizsán - Zalakarosban kalandoznék. Hölgyek, párok?
Ennyi, Mucsi Z is megmondta, ne legyél irigy ge@i.
(Ez egy válasz élvezettel nyalok üzenetére (2026. 08. 18. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 12:08
Na, pont egy ilyen hölgyet keresek én is! Ha találsz egyet, küldheted hozzám is, ne csak magadnak legyen jó dolgod.
Péntek - szombatra kalandot keresünk Bükfürdőn . . .
Sziasztok!45 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok!Párhoz csatlakoznék szívesen! jelenleg Balatonmárián tartozkodom!Köszönöm!
Sziasztok
Héviz +-50km körül valaki a hosszú hétvégén?
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Héviz +-50km körül valaki a hosszú hétvégén?
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.