Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Szia Hölgy pár ?
Szombat délutánra keresek kellemes élvezetes elfoglaltságot Győr és Móvár környékéröl, párok lányok hajra!
Sziasztok! Szombathelyen vagy környéken ma pár illetve lány aki szívesen venné egy masszőr pasi társaságát!?
Keresek olyan hölgyet (párt), ahol a férj sokat nincs otthon, vagy elhanyagolja a feleséget/barátnőt.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Csütörtök is lesztek?
(Ez egy válasz fiskars üzenetére (2026. 09. 08. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 18:30
Holnap délelött várunk leskelödött a Bece hegyi szabad strandra huncutkodni.Ha jössz,legyen a bal kezedben egy napszemüveg.
Sziasztok.
Hölgypartnerem keresem Zalaegerszeg
Hölgypartnerem keresem Zalaegerszeg
Holnap délelött várunk leskelödött a Bece hegyi szabad strandra huncutkodni.Ha jössz,legyen a bal kezedben egy napszemüveg.
Sziasztok! Ápolt, tapasztalt masszőr pasiként keresek társaságot holnap este Szombathelyen, olyan lányok, nők és párok jelentkezését várom, aki szeretik vagy szeretnék kipróbálni az erotikus masszázst vagy esetleg többre is nyitottak! Semmi sem kötelező, de minden lehetséges!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok!
Mi szívesen folytatnánk ahol abbahagytuk! (Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi szívesen folytatnánk ahol abbahagytuk! (Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 07. hétfő 22:21
2 éve nem írtunk már ide, részben nem véletlenül. Olvasgatunk, de azt látjuk, hogy itt csak pasik keresnek, sokszor már minden mindegy alapon (nő, pár, pasi) Ennyire szar a helyzet? Érdemes még itt párként párt keresni? Ha van esetleg valós, szexelni akaró pár, aki adott esetben csatlakozik meglévő négyesünkhöz, akkor szívesen fogadjuk a megkeresést. Szigorúan Szombathely 50 km-es körzetéből, mert ennél többet rendszeresen nem nagyon fogsz utazni!
Győrben valaki?
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel
2 éve nem írtunk már ide, részben nem véletlenül. Olvasgatunk, de azt látjuk, hogy itt csak pasik keresnek, sokszor már minden mindegy alapon (nő, pár, pasi) Ennyire szar a helyzet? Érdemes még itt párként párt keresni? Ha van esetleg valós, szexelni akaró pár, aki adott esetben csatlakozik meglévő négyesünkhöz, akkor szívesen fogadjuk a megkeresést. Szigorúan Szombathely 50 km-es körzetéből, mert ennél többet rendszeresen nem nagyon fogsz utazni!
Szombathelyen átutazóban vagyok és béreltem egy penthouse, örökpanorámás, jakuzzis, naplemente nézős luxus apartmant! Hölgyek párok lenne kedve valakinek csatlakozni egy kis naplementés rosszalkodáshoz az óriás ágyban vagy jakuzziban?
Bi fiatal fiút keresek,pàrom képeire közös jókora..szabadban..
Biszex par dpre illetve szopatnek
Sziasztok!
Ma estére keresek kölcsönös orálra valakit Nagykanizsán.
Csak olyan irjon aki elötte hajlandó telon beszélgetni.Fotot ne kérj én sem kérek helyem van.
Ma estére keresek kölcsönös orálra valakit Nagykanizsán.
Csak olyan irjon aki elötte hajlandó telon beszélgetni.Fotot ne kérj én sem kérek helyem van.
Laza svéd masszázs,vagy erotikus yoni masszázs a vágyad? Keress nyugodtan, Szombathelyen. Nálam vagy akár házhoz is megyek, a környező kb 20 km -es körzetben.
Reggel este amikor neked megfelelő.
Reggel este amikor neked megfelelő.
Sopron holnap férfiak Fabusz szauma mi pár vagyunk. 13 tol 15ig.