Most reggel egy autós orál kaland Veszprém megyében, bárhol …. Privizz
Lányok? adatok az oldalamon
Sziasztok írjatok ha még aktuális
(Ez egy válasz Párocska69 üzenetére (2022. 03. 31. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 31. csütörtök 21:08
Sziasztok!
Szombat este mennénk bulizni, van itt pár akivel buli előtt "alapozhatnánk" és szórakozóhelyre is jönne?
Esetleg kisebb fiú társasághoz is csatlakoznánk
Amit keresünk, 20-35 év közötti párok, fiúk, sportos-normál alkat, nem modelleket, de jó megjelenésűek.
Szombat este mennénk bulizni, van itt pár akivel buli előtt "alapozhatnánk" és szórakozóhelyre is jönne?

Amit keresünk, 20-35 év közötti párok, fiúk, sportos-normál alkat, nem modelleket, de jó megjelenésűek.
Sziasztok,
Április 14.-én Sárváron szállunk meg!
Olyan párokat keresunk, akik ha az alkalom úgy hozz, szívesen atjönnének jacuzzizni, italozni, huncutkodni.
Nem garantált semmi. Alkalom hozna az este !
Írjatok privatban ! Április 14, Sárvár
Április 14.-én Sárváron szállunk meg!
Olyan párokat keresunk, akik ha az alkalom úgy hozz, szívesen atjönnének jacuzzizni, italozni, huncutkodni.
Nem garantált semmi. Alkalom hozna az este !
Írjatok privatban ! Április 14, Sárvár

Sziasztok!
Van esetleg olyan érett hölgy aki egy huszonéves fiatalembert bevezetne a szex rejtelmeibe?
Van esetleg olyan érett hölgy aki egy huszonéves fiatalembert bevezetne a szex rejtelmeibe?
Jövő hét kedd estére keresek párt, vagy hölgyet Zalaegerszegen.
Ma este Győrben várom csajok,fiúk,transzik társaságát,bi vagy hetero alapon is,akik velem taliznának!!!Helyem van!
Szombaton keresek bi pár vagy pasit sok minden érdekel
Utazni tudok
Utazni tudok
Szombat délután szívesen találkoznék nővel vagy párral.?
Sziasztok
Ma este Keszthely környékén valaki? Pár, nő esetleg pasi ?
Privàtban keres.
Ma este Keszthely környékén valaki? Pár, nő esetleg pasi ?
Privàtban keres.
Sziasztok! A mai napon felszabadult a szabadidőm, ezért csatlakoznék egy párhoz vagy egy hölgyhöz. Ha szimpatikus vagyok keressetek bizalommal! Győr és 100 km-es körzete.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Vasárnap napközben keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Helló.Zalakaroson leszek a hétvégén,szívesen csatlakoznék hölgyhöz,párhoz hetero alapon.
Privátban jelezz kérlek
Privátban jelezz kérlek

Nagykanizsán igényes fiút szopnék ma nap közben.
Valaki ma egy kis bi kaland pár vagy pasi?
pár???? esetleg kezdö bi pasi!!!! vas -zala megye
szombathelyen csatlakoznék bi párhoz, solo is oké, kukkolós stb minden érdekel

Valaki hétvégén kis lazulás? akár 3.nak is beszállok , utazni tudok

Sziasztok!