Sziasztok. Mosonmagyaróváron rendszeres autós talira keresek hölgyet vagy párokat. Kukkolás is érdekel,iiletve engem is lehet! Privit írj légyszi!
Hétfőn, kedden napközbeni szexkalandra keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Pápa és környékén valaki ma délután vagy estefelé? Hely van Pápán, de kocsival utazni is tudok
Ma este vkit már nagyon tele spriccelnék, privizz!
Sziasztok! Ma délután kovalter napozás.
Sziasztok! Parok, holgyek ma egy kellemes masszazs a holgy örömére heviz vagy közvetlen közelében?
Itt a jó idő. Hölgy, Pár társaságát keresem szabadban szexre, vagy kölcsönös kényeztetésre. Zala megye és környékén, ha érdekel privátban beszéljünk
Van meg ebben a forumban bar vagy holgy egyaltalan?

Sziasztok
Holnap este párkènt buli Győrben ?
Holnap este párkènt buli Győrben ?
Sziasztok
Holnap este párkènt buli ?
Holnap este párkènt buli ?
Szopnék vagy puncit nyalnék , akár mindkettőt is Győr és környékén
Vki ma este?? privizz!
Továbbra is keresünk párt, bi csak lányoknál elfogadott.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
ma estére keresek párt v kezdö bi pasit!!!! vas-zala megye!!!!
Sziasztok!Zalai 40-es jóméretű férfi vagyok.Lányokat,hölgyeket keresek szabadidőm kellemes eltöltéséhez!Szép napot!
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék egy párral, helyem van, részletek privát üzenetbe!
Ma este valós nő, vagy pár?
Üzenetet írj. Köszönjük!
Üzenetet írj. Köszönjük!
Ma estére, nő vagy pár aki szívesen találkozna??