Sziasztok esteleg vas megyéböl ma estére ismerkedne nő esetleg pár?
Vas megyében keresek hölgyet, párt, vagy férfit.
Sziasztok! A hosszú hétvégén vasárnap hétfő kedd esetleg valaki akivel lehet szexelni es helye is van?
Dughato vagyok

Dughato vagyok
feleségedel hol lehet beszélni?
(Ez egy válasz vegh0120 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 10:04
Sziasztok Zalamegyében keresek egy igazán jó pasit aki megfüzné a feleségem a tudtom nélkül s elcsábítaná s jól megszoptatná s dugná
Sziasztok Zala megyében keresek egy igazán jó pasit aki a feleségemet elcsábítaná megdugná s szopatná
Sziasztok Zalamegyében keresek egy igazán jó pasit aki megfüzné a feleségem a tudtom nélkül s elcsábítaná s jól megszoptatná s dugná
Zala megye,kiadó apartman párnál?
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok! Lánnyal, párral ismerkednék aki fiút keresne.
Sziasztok! Párt illetve lányt keresek hétvégére, részletek privátba.
Sziasztok! Lánnyal illetve párral ismerkednék.

Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
hétvégén pár? pasi?? vas-zala megye!!!
Szombathelyen ma valaki?
legközelebb írjatok, hátha
(Ez egy válasz sokszexetakarok üzenetére (2022. 03. 08. kedd 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

2022. 03. 08. kedd 15:04
Ma délután negyed 6kor Nagykanizsa határában nagy dugást tartunk a partneremmel. Gyertek kukkolni. Érdeklődni privátban.
Ma este Mosonmagyaróvár környékén lenne aktív, aki sexelne? Passzív macis vagyok.
Zaegerszegen hölgy vagy pár? Helyem van.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Hétvégén a sárvári Spirit Hotelben van valakinek kedve ismerkedni velünk?
Párt, Nőt keresek tartós kapcsolatra!