Kedden, szerdàn napközben, vagy akár este pár, hölgy egy tabumentes szexrandira? Nőnapi örömszerzés, meglepetésnek? Zalaegerszegen hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Szívesen utazom is. Sportos negyvenes
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Molett sexi anyukát magányos hőlgyet keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Diszkréten. Igényes 40-es pasi vagyok.
Sexi anyukát sexi nagymamát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Diszkréten. Ezermester munkát keres. A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok! 03.09-én párokat, hölgyeket fogadnék Zalaegerszegen, diszkrét szállásomon. Üzleti út miatt leszek ott, szeretném kellemesen tölteni a délutánt/ estét.
Nagyon igényes jó módú pasiként keresek igényes párt vagy hölgyet! Biszex kizárt!
Sziasztok. Nagykanizsán holnap délelőtt szopnék élvezésig több férfit is
Ma este 8-9 körül Mosonmagyaróváron valaki szopatna?
Sziasztok Vasmegyében hoki partnert keresek vagy aki kukkolná...
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Győri ápolt értelmes jó megjelenésű sportos potens pasi ismerkedne most.
Igényes jóképü.30 as csupasz farok. GYŐR.LAKÁS VAN.....MEG MINDEN JO EGY JO SEXHEZ.GYERTEK
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Nagykanizsa n ma este valaki(k), hellyel?
Feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Szombathelyen ismerkednék
Partnert keresek.... Részletek privát üzenetben.
Írtam

Érett molett párt hölgyet keresek kukkolásra minden jóra Zalából 35 éves diszkrét kedves pasi vagyok.
keresek olyan nőt aki kipróbálná a harisnya és láberotika adta lehetőségeket , szeretek masszőrködni is Sopron környékén ismerkednék