Szia, szívesen találkozom veled.
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 09:41
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
párt keresek szhely-zalaegerszegen!!! szivesen vennék fel nöi fehérnemüt----bugyi.. combfixet!!! kezdö bi pasi is izgatna!!!
Valaki ma esteleg tali?
Szombathelyen ismerkednék
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Kamus?Itt 99%az.Az egy %-azoktol mindenki irtozik.Vèdekezès nèlkül dugnak bárkivel.De szolo pasik szintèn regiznek.Talizni nem fognak.10ève olyan ,hogy pasi párkènt regizik,elkèpzelhetetlen volt.Most az a divat.Kèpet kèreget.
(Ez egy válasz 4 alufelni üzenetére (2022. 01. 05. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 08:09
Sziasztok! Kamus próbáltam beszélni velük de semmi! Pedig egy jó érett punci hmmm
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Sziasztok! Kamus próbáltam beszélni velük de semmi! Pedig egy jó érett punci hmmm
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2022. 01. 04. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszútávra keresnék hölgypartnert, párt diszkrét kapcsolatra! Vas megye északi Sopron megye déli részén.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Ismerkednèk Szombathelyen és környékén!
Szombathelyen ismerkednék
Sziasztok
Zalaegerszegen tud valaki olyan panziót ahol pár órára lehet szobát Kivenni? Privát üzenetben írjatok légyszi
Zalaegerszegen tud valaki olyan panziót ahol pár órára lehet szobát Kivenni? Privát üzenetben írjatok légyszi
Sziasztok!
Most hétvégére (péntek-szombat) keresem egy győri hölgy társaságát.
Most hétvégére (péntek-szombat) keresem egy győri hölgy társaságát.
Győr és környékéről ismerkednék nővel,laza tartós kapcsolatra.
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Sárváron ma aktivál talakoznek
Nagykanizsán bisex pár? Bi aktiv srác vagyok.
Sziasztok!Győrben,környéken?Pár vagy lány?Kor alkat mellékes!Gondoljátok komolyan,necsak a fellángolás legyen meg!S ne olyanok akik pár levélváltás után eltűnnek!Írjatok,keressetek!Minden megoldás érdekel!
Igen, ez elég fake news-nak néz ki
(Ez egy válasz prcprc üzenetére (2022. 01. 04. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)