Sopronban mi is keresnénk fiatal normális pasit max 22 éves korig!
Ma Zalaegerszegen hölgy vagy pár?
Sziasztok
Holnap valaki napközben ?
Keszthely mellet van hely.
Privátban keress.
Holnap valaki napközben ?
Keszthely mellet van hely.
Privátban keress.
Szombathelyen ma este valaki?
Sziasztok ! 20 éves ápolt srác keresi a hozzá való kalandot. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, persze értelmes keretek között. Alkatomat átlagosnak mondanám, 173 cm vagyok és 88 kg , átlagos intim mérettel. Sárvár és környékéről várom a kedves jelentkezőket. Utazni tudok de sajnos hellyel nem rendelkezem. Álltalában a délután és az esti találkozók jöhetnek szóba , valamit csak hétköznap. Olyan partnert/ partnereket keresek akik rugalmasak valamit megbízhatóak és ápoltak . Szeretnék sok kalandot meg élni , valamit mások vágyát is teljesíteni ha tudom.
Ma délelőtt ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656182)
VIP
2022. 01. 02. vasárnap 16:58
Ma este valaki hozzánk?
Valakik ma Sárvár fürdő szauna?!
Sziasztok estleg nem csak egyetemista?
(Ez egy válasz Nyuszi-Muci üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 03. hétfő 06:11
Sziasztok! Fiatal egyetemista vagy kollégista pasit keresünk keszthelyen. Privátba írj.
Sziasztok! Fiatal egyetemista vagy kollégista pasit keresünk keszthelyen. Privátba írj.
Sziasztok
Ma estére keresek lányt vagy párt
Ma estére keresek lányt vagy párt
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
Holnap napközben, este egy fergeteges kick-off szexrandira pár, lány az ország nyugati feléből?
Üdv. Párt, hölgyet keresek Veszprém, Győr és Vas megyében. Utazni tudok.
Ma este valaki hozzánk?
Sziasztok! Ma estére keresünk (haverommal) egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát Szombathely illetve vas megyéből. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal!
sziasztok. asztali pc javítás, telepítés, lehetőség szerint fejlesztést vállalok Keszthely környékén. ha lassú, fagy .vagy melegszik a géped keress bátran .semmi féle ellenszolgáltatást nem kérek érte. hobby szinten csinálom. és szivesen segítek ha kell.priviben keress
Sziasztok! Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal! smile
Ma este vki?? Tobbesben tapasztalt jó méretű pasi vok! Privizz!
Győr szitásdombon éllünk. Valaki a környékről?
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.