Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

DÉL-DUNÁNTÚL Régió

Megyék: Baranya, Somogy, Tolna
Nagyobb városok: Pécs, Kaposvár, Szekszárd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 12:15  #12874
Dávid998 Dávid998
Sziasztok,
Hetero alapon párt fogadok Zamárdiban!
ma 11:45  #12873
Pajkoshármas Pajkoshármas
Igen, voltak sokan, akikkel leveleztünk. Nők is, párok is. Sőt, találkoztunk is néhánnyal közülük, tehát valódiak és léteznek. Ha NEKED nem írnak vissza, ez nem jelenti azt, hogy SENKINEK nem írnak.
(Ez egy válasz Pecsipasi29 üzenetére (ma 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:12
Sziasztok ! Volt már itt valaki, akinek vissza írt egy nő is ? Járt valaki sikerrel ? Mert megmondom az őszintét, én azt látom, hogy egy sivatagban rengetegen vizet keresnek, és néha néha egy egy délibáb meghülyíti az embert, de vízre akkor sem bukkanunk ....! Vélemény ? Csak én látom ezt így ? Rengeteg a kamuprofil, és persze a lerúgott lábazati vakolat, akik itt előadják mekkora modell alkatok, aztán a gyerekektől illemhelyre sem tudnak menni, mert gyerekből is van vagy 8....! Értem az igényeket, de mire ? Nem vagyok egy modell alkat, köpcös, kopasz, férfiasan nagydarab ember vagyok, de nem is várom el, hogy egy nő úgy nézzen ki, mint egy filmsztár ! Szánalmas komolyan
ma 11:01  #12872
Deliparti_Srac Deliparti_Srac
A mai napon fogadnék párokat minden jóra
ma 10:46  #12871
makkrokiss makkrokiss
Sziasztok párhoz vagy nőhöz csatlakoznék, helyem nincs ennek függvényében ismerkednék! Nem feltétlenül egyszeri alkalomra keresek.
ma 09:12  #12870
Pecsipasi29 Pecsipasi29
Sziasztok ! Volt már itt valaki, akinek vissza írt egy nő is ? Járt valaki sikerrel ? Mert megmondom az őszintét, én azt látom, hogy egy sivatagban rengetegen vizet keresnek, és néha néha egy egy délibáb meghülyíti az embert, de vízre akkor sem bukkanunk ....! Vélemény ? Csak én látom ezt így ? Rengeteg a kamuprofil, és persze a lerúgott lábazati vakolat, akik itt előadják mekkora modell alkatok, aztán a gyerekektől illemhelyre sem tudnak menni, mert gyerekből is van vagy 8....! Értem az igényeket, de mire ? Nem vagyok egy modell alkat, köpcös, kopasz, férfiasan nagydarab ember vagyok, de nem is várom el, hogy egy nő úgy nézzen ki, mint egy filmsztár ! Szánalmas komolyan
tegnap 18:59  #12869
2020parospar 2020parospar
Pár ma este közös tv-nézésre?
tegnap 18:24  #12868
Danikaa Danikaa
Sziasztok! Pécs és környékén nem akar valaki szopni? Ha igen privátba irjatok smile köszönöm smile
tegnap 17:25  #12867
Bacardiboy Bacardiboy
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
tegnap 16:13  #12866
Chrishunmohacs Chrishunmohacs
Sziasztok szép Délutánt Mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek esetleg Ma este vagy a Hétvégén valamikor ,Mohács környékén De utazok is ha ugy adodik smile
tegnap 11:17  #12865
adria adria
Ezzel a kamu profillal? No persze mindig akad balek, aki beszopja.
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (tegnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:46
Sziasztok! Vékony, kedves, fiatal srácot keresek max. 38 éves korig, szívesen ismerkedem, irj smile
tegnap 08:19  #12864
Tibikee28 Tibikee28
Sziasztok. Péntek - szombat Villány és környékéről Hölgyet esetleg párt párt keresek minden jóra!
tegnap 06:46  #12863
kloislany25 kloislany25
Sziasztok! Vékony, kedves, fiatal srácot keresek max. 38 éves korig, szívesen ismerkedem, irj smile
tegnap 06:12  #12862
Deliparti_Srac Deliparti_Srac
Sziasztok,

Pénteken azaz holnap délután vagy az esti órákban szívesen fogadnék párokat az adatlapomnak megfelelően.

Tapasztalattal rendelkezem, igényes diszkrét környezet adott.
2025. 02. 19. szerda 21:32  #12861
Movie Movie
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
2025. 02. 19. szerda 19:59  #12860
Lenzo77 Lenzo77
Paks környékén bi homo kaland most este?
2025. 02. 19. szerda 17:06  #12859
SRácz00 SRácz00
Igényes hölgynek lennék partnere Tolna megyében főleg!
2025. 02. 19. szerda 16:30  #12858
Többes1111 Többes1111
Sziasztok !

50 év feletti párral, párokkal ismerkednénk akik rendelkeznek szabad idővel, a szexben nem elsődleges a bi orientáció,nem zavarja őket a dohányzás, fogyasztanak alkoholt. Szeretnek bulizni és merik jól érezni magukat.
Lehetséges, hogy sok a kritérium. Ha valakiknek felkeltettük az érdeklődését kérjük privátban jelezze.
2025. 02. 19. szerda 15:48  #12857
fzsoltzsolt1978 fzsoltzsolt1978
Sziasztok! Ma ès holnap is hölgyhöz és párhoz is szívesen csatlakoznék! Helyem is van és utazni is tudok!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet
2025. 02. 19. szerda 12:39  #12856
makkrokiss makkrokiss
Sziasztok hetero közvetlen jófej pasiként keresem pár vagy nő tarsaságát!
2025. 02. 19. szerda 11:22  #12855
Kaposvaritali Kaposvaritali
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
/ 644