60+os telt nagy mellű hölgyet keresek!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Kedves hölgyeim, ma este kényeztető masszázst ajánlok Siófokon és környékén. Érdeklődés privátban.
Iregszemcsén esténként, szopnék, szopatnék, helyes ,fiatalos pasit.
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj, köszönöm.
Diszkréció adott és elvárt.
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok!
Lányok, hölgyek ki nézne meg egy hangos élvezést?
Google chat valaki?
Írj pivát üzenetet
Lányok, hölgyek ki nézne meg egy hangos élvezést?
Google chat valaki?
Írj pivát üzenetet
Szekszárdról valaki vagy pár? írjatok..
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Jó Reggelt Mindenkinek,
a mai napra keresem kalandozni vágyó partnerem, partnereim Siófok - Szantód - Zamárdi környezetében.
a mai napra keresem kalandozni vágyó partnerem, partnereim Siófok - Szantód - Zamárdi környezetében.
Sziasztok,szombat estefele,valaki Siofok kornyeken nem kenne aki kiverne barátnőm kepeire?
Sziasztok ma 16utan hölgyek/pároknak kényeztető masszas?
60+os molett hölgyet keresek
Sziasztok. Ma délutánra, estére kalandot keresek Pécs körzetében.
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma vagy a hétvégén bármikor! Kor nem számit! Utazni tudok
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.
(Ez egy válasz Kvaronpinat üzenetére (2025. 12. 03. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 03. szerda 20:01
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
60+os molett hölgyet keresek
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Hölgy vagy pár esetleg mostanság?
2025 12.8-9 a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró hölgy aktív részvételét, leginkább lányos játékokkal. Perverz Sub bi urak is írhatnak, lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!