.
Hétvègèn kanos pasit kényeztetnék!
Imádok szopni és ha dugnak!
Helyem van
Helyem van
Szopnék Pécsen bonyodalom nélkül. Hely ok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Fonyód ma valaki?
Sziasztok! Kb 1 óra múlva csörge tó környékén szívesen könyítenék valakin!
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék hosszútávon egy érett hölgyet vagy párt Keszthely-Fonyód-Marcali környékéről…
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Lenne kedve valakinek rosszalkodni?
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Kanos pasit kényeztetnék!
Irj!
Irj!
Idősebb Biszex nagy logó mellű dús szörzetű hölgyet keresünk párom élveztetésére alapos kinyalásra élvezésig.
Dombóvár vagy környéke ma este?
Sziasztok!
Pécs vagy környékén párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon rám!
Pécs vagy környékén párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon rám!
.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
KB 1 óra múlva szexárd szopnék
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő baranya vagy somogy megyei házaspárt, ,
, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt kenyesztetnénk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.kor alkat nem számít, érezzük jól magunkat!!!
Ha felkeltetem az érdeklődést privatba jelezd ,jelezzétek!
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő baranya vagy somogy megyei házaspárt, ,
, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt kenyesztetnénk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.kor alkat nem számít, érezzük jól magunkat!!!
Ha felkeltetem az érdeklődést privatba jelezd ,jelezzétek!
Azt a Nőt keresem aki nagy logó mell dús szőrzetű,lehetsz nem független lényeg 100kiló alatt tel szám nélkül ne keres