Sziasztok. A héten napközben érünk rá. Párt, hölgyet és fiút is keresünk. Csak napközben és hellyel.
Sziasztok!
Harkány és Környéke!
Kanos jó farkú srácot/pasit keresünk a barátommal hármasozásra.
Hely van.
Harkány és Környéke!
Kanos jó farkú srácot/pasit keresünk a barátommal hármasozásra.
Hely van.
Idősebb telt nagy mellű hölgyet keresek akár nem függetlent is
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci smile Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Siofok- Zamardi- Szantod kornyezeteben keresem kalandozni vagyo partnerem, partnereim a kozeli orakban. Mindent is ami Mindenkinek is izgalmas
Dombóvár Tamási környékén kalandoznék az érett korosztályból!
Ápolt 40es férfi vagyok
Ápolt 40es férfi vagyok
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék, baratkoznék
Dél-Dunántúl
Utazni tudok de helyem is van!
Dél-Dunántúl
Utazni tudok de helyem is van!
Hévízen valakit lehet kukkolni?! /üzenetet írj
)
)
Balaton deli partjan /Siofok- Zamardi- Szantod/ keresem kalandozni vagyo partnerem, partnereim a kozeli orakban. Mindent is ami Mindenkinek is izgalmas
Sziasztok ma délután párt kukkolnék kalandoznék kedves diszkrét intelligens pasi vagyok. Kaposvár és környéke
Kaposvári párok szeretkezését nézném akár be is segitenék! Privire írjatok. 40 felett előny!
Párt keresünk, egymás előtti szexre....csajos játékokra...
Sziasztok, Baranya-Tolna megyében keresem idösebb hölgy vagy pár Társaságát utazás nem akadály!
Pécs és környékén kersek ma délelőtt párt.Helyem van.
Lenne kedve valakinek most kalandozni pécs környékén ??
Utazni tudok
Utazni tudok
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos, anyagiaktól mentes, SZEREPJÁTÉKOS anya-fia,nagyi-unoka, apa-lánya kapcsolathoz.
Idősebb nagy mellű hölgy jelentkezését várom,lehetsz nem független is
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Iregszemcsén szopnék, szopatnék helyes pasit, fiút autódba kora este sötétedéskor.
Privátban írj, köszönöm.
Privátban írj, köszönöm.
A Balaton deli partjan Siofok- Zamardi- Szantod- keresem kalandozni vagyo partnerem, partnereim a kozeli orakban. Mindent is ami Mindenkinek is izgalmas