Lenne idős hölgy,aki egyedül él és magányos???
Kaposváron holnap kinek kellene egy vastag hölgyeim? Nálad!gumi nélkül? 69? Élvezésig! Vagy más?
Kaposváron holnap kinek kellene egy vastag hölgyeim? Nálad!gumi nélkül? 69? Élvezésig! Vagy más?
Sziasztok.
Ápr 24 èn gruppenszexre keresünk partnereket. Helyünk Pècs mellett lesz
Ápr 24 èn gruppenszexre keresünk partnereket. Helyünk Pècs mellett lesz
Sziasztok engem érdekelne! Írjatok rám
(Ez egy válasz isphan üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 17:08
ma egy baratnömmel kaposvaron egy hotelba szallunk meg lenne pasi aki csatlakozna ? 17:30 ig lehet jelenkezni . minimális anyagi vonzata van
ma egy baratnömmel kaposvaron egy hotelba szallunk meg lenne pasi aki csatlakozna ? 17:30 ig lehet jelenkezni . minimális anyagi vonzata van
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok! Én igen! Irjatok Privit Köszi!
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2026. 04. 11. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi középkorú nyitott párral házaspárral laza de tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömének fokozására kényeztetéséhez diszkréció adott és elvárt ha van kedvetek ismerkedni írjatok privátba !
Ismerkednék Szekszárdi középkorú nyitott párral házaspárral laza de tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömének fokozására kényeztetéséhez diszkréció adott és elvárt ha van kedvetek ismerkedni írjatok privátba !
Sziasztok.
Holnap délután szívesen kalandoznék hölgyel párral.
Normális heteró pasi vagyok.
Balaton déli part.
Holnap délután szívesen kalandoznék hölgyel párral.
Normális heteró pasi vagyok.
Balaton déli part.
Szívesen beszélgetnék lányokkal fiúkkal párokkal sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
Sziasztok.
Tolna vármegye Hölgy,Pár mai napon?
Tolna vármegye Hölgy,Pár mai napon?
Sziasztok!
Dunaföldvári vásárban is ismerkedünk,kalandozunk...Adatlapot olvass és privátban jelentkezz!
Dunaföldvári vásárban is ismerkedünk,kalandozunk...Adatlapot olvass és privátban jelentkezz!
Sziasztok!
Alkalmi párommal, (28 éves, bi hölgy) késő este kocsiban/szabadban játszanánk Pécs mellett, párok közeledését szívesen vesszük.
Írjatok privátban és egyeztetünk.
Alkalmi párommal, (28 éves, bi hölgy) késő este kocsiban/szabadban játszanánk Pécs mellett, párok közeledését szívesen vesszük.
Írjatok privátban és egyeztetünk.
Sziasztok bi beàlitotsagu holgyel vagy bi taggal rendelkezo paral ismerkednenk kozos elmenyek megelese celjabol mi sokmindenre nyitott par vagyunk irjatok batran
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon!
Sziasztok ! Vasárnap kora reggel Szekszárdon van valaki aki talizna egy kis bi kalandra? Ha érdekel írj privátba!
44 éves, ápolt, igényes, többesben és cuckoldban is tapasztalt, aktívan sportoló pasi vagyok. A következő héten Veszprém környékén találkoznék délutánonként és esténként, tudok utazni, de fogadni nem.