Estefelé Szekszárd Csörge tó van valaki talira egy kis kalandra aki szopna és dugható ? Írj privátba
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Siófok, vagy környékén ma késő délután vagy estefelé?
Balatonboglár környékén keresek nőt aki rendszeresen kielégítene kézzel esetleg szájjal.
További részletekért privizz megéri.
További részletekért privizz megéri.
Hétfőn jön valaki nudizni a Bajai nudira
Sziasztok. Ma Pècsen hölgyet, vagy hàzaspàrt kényeztetnèk lakàsomon.
Sziasztok! Balatonmárián keresnék igényes bi párt vagy fiút jövő héten
Sziasztok! Balatonmárián keresnék igényes bi párt vagy fiút jövő héten
Sziasztok!
Ma délelőtt megyünk napozni domboriba ( nem a tó, hanem a dunapartra!) Ha valaki- k csatlakozna aki korunkbeli vagy esetleg kicsit ifjabb azt nem vennénk rossz néven.
Ma délelőtt megyünk napozni domboriba ( nem a tó, hanem a dunapartra!) Ha valaki- k csatlakozna aki korunkbeli vagy esetleg kicsit ifjabb azt nem vennénk rossz néven.
Pécsen ma délelőtt párt keresek.
Bubipar vissza ír és korrekt.
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 06. 20. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nekünk nem írtál
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2026. 06. 20. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen valami ma este?
Szopás, nyalás, esetleg szex?
Privátban várom a jelentkezőket.
Szopás, nyalás, esetleg szex?
Privátban várom a jelentkezőket.
Pedig nem kérdeztél hülyeséget. Én nem is értem, hogy az ilyenek minek hirdetik magukat.
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2026. 06. 20. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, jó humorú ápolt, 37 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy kedves Hölggyel vagy Párral, szabadidőnk kellemes eltöltése végett
Pécs mellett élek, ahol igény esetén vendégül is látnálak.
Ha felkeltettem az érdeklődést, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, jó humorú ápolt, 37 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy kedves Hölggyel vagy Párral, szabadidőnk kellemes eltöltése végett
Pécs mellett élek, ahol igény esetén vendégül is látnálak. Ha felkeltettem az érdeklődést, folytassuk privát üzenetben.
Hétfő délután jön valaki nudizni a Bajai nudira?
Ma valaki Petőfi sétányon tali?
Bocs nem ide akartam
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2026. 06. 20. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek keres itt, ha a levélre nem válaszol, de elolvassa…
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 19. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek keres itt, ha a levélre nem válaszol, de elolvassa…
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 06. 19. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 18:45
Sziasztok mai nap keresünk fiút vagy fiukat a hölgy örömére Balaton déli partján hely kellene