Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Siófokon bulizunk pàrommal! Valaki?
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék...
Párokkal ismerkednék...
Sziasztok!
Harkányba Ma Estére!
Férfipár keres nagy farkú potens pasit, kölcsönös cumira!
Hellyel rendelkezünk!
Harkányba Ma Estére!
Férfipár keres nagy farkú potens pasit, kölcsönös cumira!
Hellyel rendelkezünk!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! M9-nèl hölgy vagy pár aki ismerkedne, kalandozna? Sportos, igènyes jó méretű pasi vagyok.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
Valaki Héviz +-50km körül?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
Valaki Héviz +-50km körül?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Fonyód környékén ma bi pasi bi pár? Írjatok
Marcali -Balatonmària környékén két 52 éves bi pasikhoz valaki? Kölcsönös farokverès?
Szivesen taliznék siófokon ha te is itt nyaralsz írj.
Sziasztok Zala Somogy megyében hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk közös örömszerzèsre ha valakinek van kedve talizni írjon
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére vagy csak hölgyet, hölgyeket kényeztetnék!
Akár egész éjszakás kalandban is benne vagyok!
Privát üzeneteket várom!
Párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére vagy csak hölgyet, hölgyeket kényeztetnék!
Akár egész éjszakás kalandban is benne vagyok!
Privát üzeneteket várom!
Sziasztok! Párt,pasit keresünk estére Siófokon! Részletek privátban.
Sziasztok! Pasit,párt keresünk éjszakára Siófokon.Részletek privátban.
Balatonboglár környékén hölgy akit lehetne nyalni? Privizz
Sziasztok! Balaton déli partján keresnék hölgy partnert!
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Sziasztok Barcs Dráva parton parokkal kalandoznek ma
45 éves,sportos, rendkívül jó megjelenés,igényes hetero férfi vagyok,jelenleg Balatonmárián tartozkodom!Szívesen csatlakoznék hölgy vagy szintén igényes párhoz!
Sziasztok valaki esetleg ismerkedni vagy kalandozni most reggel