Párt fogadnánk ma este, de utazni is tudunk..
Szombatra keresek hellyel rendelkező párt.
Sziasztok szép napot mindenkinek hölgyet keresek ma vagy a hétvégén bármikor utazni tudok
Ma estére keresünk pasit hármas hancúrozásra az adatlapunk szerint Privátban jelentkezz!
Kaposváron ma? Csak olyanok írjanak akik találkozni is akarnak.
Idős Nők???
Magyarhertelend ma este valaki?
Sziasztok,
Hétvégére keresem igényes párok társaságát.
Helyem van, utazás nem gond.
Hétvégére keresem igényes párok társaságát.
Helyem van, utazás nem gond.
Sziasztok kedves intelligens diszkrét 37 éves pasiként keresek párt hölgyet nyugat dunántúlról akit akiket lehetne kukkolni szombaton vagy vasárnap. Izgatja a fantáziám extrém helyen való kukkolás akár bevásárlás közben vagy egy parkban vagy egy kávézóban vagy séta közben ilyenre keresek megfelelő partnert partnereket. Utazni tudok minden megbeszélés kérdése.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Kaposváron ma találkoznék
Pécsi igényes párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére hetero alapon.
Részleteket privátban!
Nem iszok, nem dohányzom!
Szép napot mindenkinek!
Részleteket privátban!
Nem iszok, nem dohányzom!
Szép napot mindenkinek!
Igényes pasiként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!
Sziasztok este valaki Zamárdi és környékén? Üdv Attila
Dombóvári 29 éves nem független srác vagyok. Hétköznap délelöttönkéntre keresem kis perverzkedésre vágyó szeretőm
Nagy mellű min110mb ed minnél nagyob anál jóbb és ne légy borotvált.
Itt vagyok :P
(Ez egy válasz Peti84 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok!
Kaposváron vagy környékén vannak olyan lányok akik örülnének egy normális apolt 42 éves férfinek??
Kaposváron vagy környékén vannak olyan lányok akik örülnének egy normális apolt 42 éves férfinek??