..
Sziasztok! Holnap Keszthely-Marcali környékén keresnék kalandot…
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok!
Holnapi nap (hétfő) kaposváron vagy a környékén valaki a délelőtti (10 óra körül) órákban ráér illetve lenne kedve találkozni ? Szívesen töltenék egy kis időt egy kedves hölgy társaságában.
Holnapi nap (hétfő) kaposváron vagy a környékén valaki a délelőtti (10 óra körül) órákban ráér illetve lenne kedve találkozni ? Szívesen töltenék egy kis időt egy kedves hölgy társaságában.
Kaland ma valaki? Helyem van
Kanos pasit kènyeztetnék
Kanos pasit kènyeztetnék
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Gunarasfürdő ma délután valaki?
Sziasztok! Február 10-én az éjszakát Kaposvár vagy annak közelében töltöm. Adatlapom szerint nagyon szívesen csatlakoznék!
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
.
Sziasztok!!!! Csinos holgyet keresek kölcsönös kenyeztetesre minden lehetséges érdekelne Somogy -Baranya
Sziasztok. Valentin napi gangbangra keresünk egy belevaló, bevállalós csinos, sportos csajt magam mellé. 7 sportos, csupasz testalkatú pasi adott.
Sziasztok!
Glory hole-om van saját lakásban Budapesten és a Balatonon.
Nőket, transzikat, párokat szopatok. Találkoznunk sem kell face to face. Bejössz a lakásba és már szophatsz is. Ugyanígy ismeretlenül távozhatsz is. Persze nem feltétel.
Glory hole-om van saját lakásban Budapesten és a Balatonon.
Nőket, transzikat, párokat szopatok. Találkoznunk sem kell face to face. Bejössz a lakásba és már szophatsz is. Ugyanígy ismeretlenül távozhatsz is. Persze nem feltétel.
Szopnék Pécsen. Torkos vagyok.
Pecsen ma este vlki ?
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj!
Sziasztok!
Tolna megyében, Paks közelében keresnék olyan hölgyet, aki szeretné, hogy orálisan kényeztessen egy pasi!
Viszonzást nem várok. A lényeg, hogy Te jólérezd magad! Ismerjük meg egymást, és üzenj nekem bátran!
Tolna megyében, Paks közelében keresnék olyan hölgyet, aki szeretné, hogy orálisan kényeztessen egy pasi!
Viszonzást nem várok. A lényeg, hogy Te jólérezd magad! Ismerjük meg egymást, és üzenj nekem bátran!
Sziasztok! Mai nap Mohácson nő. vagy pár?