Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hello! Holnap 10-14 óra között valaki cumizna Marcali,Kèthely?
Sziasztok szépnapot mindenkinek! hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében utazni tudok idösebb, fiatal kor nem számit !
Bi felállásban keresnék párt vagy férfi partnert.
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
Fiatal lányt,anyukát,anya-lánya stb,nagy mell szőrős pina előny de nem feltétel
Sziasztok! Ma este hölgyhöz és párhoz is szívesen csatlakoznék! Helyem is van és utazni is tudok!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Sziasztok!
Ozora és környéke késő éjszaka?
Hely van!
Ozora és környéke késő éjszaka?
Hely van!
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék Párrt esetleg idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
Ma este Fonyódon valaki? Autós kaland is ok.
Siófokon, környékén biszex kalandra keresek ma estére pasit, párt!!
Szép estét Mindenkinek! Hölgyet keresek vagy párt ma vagy a hétvégén bármikor Mohács környékén de utazni is tudok szép hétvégét Mindenkinek!
Somogyban egy odaadó partnert keresek !
Marcaliban kölcsönös farokverés?
Kanos pasit kényeztetnék!
Helyem van a hétvègèn!
Helyem van a hétvègèn!
Sziasztok!!!! Csinos holgyet keresek kölcsönös kenyeztetesre minden lehetséges érdekelne Somogy -Baranya
Dombóvár környékén keresnék hölgyet/párt
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok!
Ma este hölggyel vagy párral lazulnék Balaton déli parton és környékén, nyaralómban vagy autós kaland...
Ma este hölggyel vagy párral lazulnék Balaton déli parton és környékén, nyaralómban vagy autós kaland...
Kaposvár környékéről hölgyet keresnék hétfő délelőttre! 40-60-éves kor között! Légy ápolt, nem baj ha természetes szőrzeted van , kedveld a seggbe rakást. Írj privátban!