Itt vagyok :P
(Ez egy válasz Peti84 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok!
Kaposváron vagy környékén vannak olyan lányok akik örülnének egy normális apolt 42 éves férfinek??
Kaposváron vagy környékén vannak olyan lányok akik örülnének egy normális apolt 42 éves férfinek??
Jelen
(Ez egy válasz geri11651 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
December 6-7 Siófokon leszünk, csinos párral összefutnánk.
Sziasztok.
Szombat estère pasikat keresünk Bonyhádon
Szombat estère pasikat keresünk Bonyhádon
Hello kaland ma valaki? Hely van
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Szia engem érdekelne
(Ez egy válasz Peti84 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnapi nap folyamàn párral ismerkednék Somogy megyéből és környékéről kedves ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Dombóvár vagy környéke?
Sziasztok.
Szombat estère pasikat keresünk Gangbang re.Helyünl Bonyhádon lessz.
Szombat estère pasikat keresünk Gangbang re.Helyünl Bonyhádon lessz.
Sziasztok
Idős nők minden kivánságát teljesitem...
Jacuzzis házibulit rendezük a hétvégén. Elsősorban hölgyek, párok jelentkezését várjuk privátban.
Kaposváron keresek, hölgyet, esetleg párt, akihez lehet menni. Csak privin válaszolok.
Ma este esetleg nő akihez csatlakozhatnék? Dunaföldvár - Szekszárd környékén
Szép napot. Bogárd környékén keresgélnék hét elejére nőt,párt.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Balaton környékén, srác, ma este?