Házibarátot keresek 65-75 év körül,jól szituált,jó megjelenésűt! Alkalmi szex barátnőmet kellene méretes farokkal keményen dugni, illetve az élvezést a szájába is lehet. Lényeg minnél több ondoval rendelkezzél! Én közbe szopatnám de végtermék / ondo / sajnos kifele nem jőn,egy műtét végett! Alkalmi párom viszont nagyon szereti az ondot mikor a szájába engedik! Siófok környék.
Idős hölgyet keresek,nagy előny ha nagy logó mellű és dús szőrzetű vagy.Persze merj talizni,tel számot adni.
Sziasztok. Holnap este lemennénk Magyarhertelendre,korunkbeli párral szívesen ismerkednénk.
Kaposvár mellett élő középkorú, sportos pár keres igényes otthonába hetero alapon nagyon fiatal (fiú/lány ) párt közös élvezetekre, lehettek kíváncsiak, kezdők is, illetve fogadnánk kimondottan idősebb nagyméretű férfit ! Csak fényképpel , köszönjük szépen !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Február 1 re keresnék párt Harkány és környékéről
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
SZIASZTOK hölgyet keresek vagy párt idösebb fiatalabb nem lényeges Mohács környékén De utazni is tudok én egy 31 éves egyedülálo srác vagyok!
Pécsen autós kaland....
Holnap valaki Pécs környékén?
Ma este hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni Pécs környékén hetero alapon?
Mai napra keresnék bármilyen korosztályú,alkatú,akár nem függyetlen hölgyet,irj s.o.s. Tel számot. Pécs
Ma valaki,valakik diszkrèt kalandra?
Sziasztok tudnék csatlakozni
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Elhanyagolt feleségeket, egyedülálló hölgyeket kényeztetnék Szekszárdon, és környékén.
Helyem van, de utazni is tudok.
Imádok puncit nyalni!
Helyem van, de utazni is tudok.
Imádok puncit nyalni!
Kaland ma valaki?
Siófok környékén szívesen kalandoznék kölcsönösen jófarkú pasival
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
.
Sziasztok,
Párokat, illetve hölgyeket fogadnék az adatlapom alapján.
Részletek privatban
Párokat, illetve hölgyeket fogadnék az adatlapom alapján.
Részletek privatban