Sziasztok. Ma napközben Pécsen vagy vonzáskörzetében szabadban, kocsiban kalandoznék. Sok mindenre vevő vagyok. Részletek privátban.
Most valaki Baranya???
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Kaposváron vagy a környéken????
Csörgén vagy M9-nél éjszaka szokott mozgás lenni?
Sziasztok esetleg lenne kedve valakinek kalandozni??
Sziasztok Nagykanizsa környékéről ismerkednek párák fiatal 28 éves ápolt igényes 20 cm farokkal
Siófok Fehérvár vonalon ma esti kaland?
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Se hölgy, se pár, se pasi?
Balaton déli partján keresünk pasikat a hölgy örömére 50 alatti nem kisebbségi hely előny
Ma este hölgyet vagy párt kukkolnèk Szekszárd környèkèn, igèny esetén szívesen csatlakozom.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, illetve hölgyhöz is. Helyem van. Köszi, ha írsz ide üzenetet! Zsolt
Hölgyek, van valakinek kedve egy nyár végi kikapcsolódáshoz egy Balaton déli-parti nyaralóban?
Párokkal alkalmi kaland érdekel, hely van.
Párokkal alkalmi kaland érdekel, hely van.
Balatonbogláron most valaki vagy valakik kalandra?
Sziasztok!
Jó farkú, tapasztalattal rendelkező pasit keresek kölcsönös szopásra!
Jó farkú, tapasztalattal rendelkező pasit keresek kölcsönös szopásra!
Szerintem azért nem tudsz írni, mert korábban tiltást kaptál tőle, vagy te tiltottad őt. Más nem lehet a háttérben.
(Ez egy válasz nemet.kornel555 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nővel vagy párral kalandoznék ma akár most is paks szekszárd környéke autóba is 29 éves sportos férfi vagyok
Elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy megtapasztaljunk izgalmas és új, négyes élményeket. Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Hello! Ma este Pécs vagy környékén, pár, hölgy partnere lennék!
Sziasztok Ápolt nagyobb mérettel rendelkező férfiként ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére üzenetet privátba várom köszi !
Írnék, de nem tudok privátban írni .
(Ez egy válasz Zolman üzenetére (2026. 08. 29. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 29. szombat 11:42
Sziasztok!
Kölcsönös szopásra keresek, jó farkú határozott pasit!
Kölcsönös szopásra keresek, jó farkú határozott pasit!