Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Roma hölgyek is kereshetnek.Ötvenes vagyok, de nyitott
Kedves Hölgyek! Hétvégére kínálok kényeztető masszázst. Keressetek privátban. Szép napot!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Szekszárd kke bi kaland??
Kölcsönös orálra keresnék partnert, nem csak a mai napra.
Pécs és környéke.
Ha érdekel írj privátban.
Pécs és környéke.
Ha érdekel írj privátban.
Csatlakoznék pécsi párokhoz, vagy keresem a hölgyet akár barátnőstűl
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor a mai nap folyamán vagy a hétvégén
32 éves független srác vagyok Diszkrét és tisztelet tudo! Kor,Alkat nem számit
32 éves független srác vagyok Diszkrét és tisztelet tudo! Kor,Alkat nem számit
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
Ma Pécs?
Kaposvàr hellyel rendelkező bí?
Sziasztok! Dombóvárról bi vagy meleg srác van itt?
Hello. Párral ismerkednék!! Igényes fontos!!!
Sziasztok! Egy jo kiallasu, apolt, baratsagos es nagy intim erettel rendelkezo 30 eves pasi keres holgyet vagy part hetero alapon Pecs es vonzaskorzeteben forro hangulatu estek kozos eltoltesere. Helyem van. Privatban keressetek kerlek.
Somogyban Marcali környékén, két 52 éves pasihoz valaki kölcsönös hokira?
Molett időseb hölgyeket keresek.
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Hello
Csütörtökön hölgy Szekszárdon?
Írj privátba.
Csütörtökön hölgy Szekszárdon?
Írj privátba.
Molett idősebb hölgyeket keresek
Sziasztok Somogyban veretném fiatal passzív-val szombaton napközben írj ha érdekel!!!
l
l
Kaposváron van valakinek helye?hölgyek párok? Enyhe bi is lehet.