Pècsen most valaki(k)?
Sziasztok!
Ma Szekszárd környékén valaki-valakik?
Ma Szekszárd környékén valaki-valakik?
Sziasztok. Ma délelőtt buszomban kényeztetem magam. Valaki csatlakozna? Kukkolás stb...
Sziasztok!
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és környékén max.70-80 km. Hely szükséges.
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és környékén max.70-80 km. Hely szükséges.
Sziasztok.....ismerkednék..barátkoznék..masszíroznék.......
Sziasztok
Szívesen ismerkednék párokkal ,akár mindkét fél örömére.
Szívesen ismerkednék párokkal ,akár mindkét fél örömére.
párhoz csatlakoznál?
(Ez egy válasz az1991 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon igényes jó módú pasiként keresek igényes párt vagy hölgyet! Biszex kizárt!
Sziasztok!
Pécsen kényeztetnék, maszíroznék lakásomon.
Én, 46é független ffi vagyok.
Pécsen kényeztetnék, maszíroznék lakásomon.
Én, 46é független ffi vagyok.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén holnap 03.07 hétfő estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre kényeztetéshez nem egyszeri alkalomra. Ha van aki szívesen randizna egy ápolt kulturált vastagabb nagyobb mérettel rendelkező férfival írjon privát üzenetet !
Szekszárdon és környékén holnap 03.07 hétfő estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre kényeztetéshez nem egyszeri alkalomra. Ha van aki szívesen randizna egy ápolt kulturált vastagabb nagyobb mérettel rendelkező férfival írjon privát üzenetet !
Sziasztok! Pécsen keresnék hölgyet vagy párt. Imádok kényeztetni masszírozni. Én Pécsi független 46é ffi vagyok.
Sziasztok! Holnap este pàrhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Somogy-Tolna-Baranya megyèben. Pècsen helyem is van. Köszönöm, ha írtok. Zsolt
Sziasztok! Pecsett cuckold valakit erdekelne?
Tamásiban vagy közvetlen közelében ma este alkalmi jelleggel Nő vagy pár(hetero)?
szivesen szopnék és nyalnék is ha valakit érdekel
Sziasztok.buvohelyet keresnek marc 10re 13oratol 3fönek
Pécsen ma napközben valaki?
Én egy fiatal 25éves srác vagyok,szombat vagy vasárnap estére keresek IDŐS hölgyet balatonboglár környékén egymás kényeztetésére!
Nem bánod meg, privizz!
Nem bánod meg, privizz!
Valaki egy kis kényeztetés ma vagy holnap délelött ? :P