Sziasztok. Keszthely és környékén keresünk fiatal srácokat locsoló bulira. Jössz előveszed s ráspriccelsz a cicimre.
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Miért csak Pécs Belvárosából?
(Ez egy válasz goldengator üzenetére (2022. 03. 01. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 16:06
Pécs, belvárosból lányt, asszonyt, hölgyet, illetve párt vállalnék
Pasit keresunk harmadiknak Bajara hosszú távon vagy párt. Adatlapunknak megfelelően. Olvasd el!
Sziasztok! 5.-én Kaposváron jön hölgy vagy pár a gaming expora akik pasit keresnek?
Balatonmária-Marcali környékén srácok, bi párok, pasik? Kölcsönös farokverés?
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat. Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Balatonboglár környékén péntek (03.04.) estére IDŐS hölgyet keresek akivel kényeztethetnénk egymást! TOVÁBBI RÉSZLETÉRT PRIVIZZ!!!
Sziasztok 37 éves Kaposvár közelében elő férfi vagyok szívesen csatlakoznék parokhoz és magányos holgyekhez akik ugyanazt keresik amit én, ne egyedül keljen minden estemet el töltenem.
Sziasztok!
Csütörtök-péntek napközben szívesen találkoznék egy baranyai nyitott, kedves párral vagy hölggyel. Már persze akinek az ideje ezt engedi
Több részletet beszéljünk meg privátban
Csütörtök-péntek napközben szívesen találkoznék egy baranyai nyitott, kedves párral vagy hölggyel. Már persze akinek az ideje ezt engedi
Több részletet beszéljünk meg privátban
Sziasztok. Szub beállítottságú nővel ismerkednék. Pár tagja is lehet. Privát üzenetben ismerkedjünk.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárt keresek az adatlapomon leírtak szerint.
Dél-Dunántúli házaspárt keresek az adatlapomon leírtak szerint.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Sziasztok !
Szívesen randiznék Szekszárdon holnap (Szerda) esti találkozáshoz 35-60 közötti kedves nyitott párral házaspárral kellemes gabalyodáshoz mindenki örömére. Ápolt mindenre nyitott kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként keresek partnert. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom és randiznál írj privát üzenetet !
Szívesen randiznék Szekszárdon holnap (Szerda) esti találkozáshoz 35-60 közötti kedves nyitott párral házaspárral kellemes gabalyodáshoz mindenki örömére. Ápolt mindenre nyitott kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként keresek partnert. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom és randiznál írj privát üzenetet !
Pécs, belvárosból lányt, asszonyt, hölgyet, illetve párt vállalnék
Pécsen keresek hőlgyet,párt az idősebb korosztályból.
Sziasztok!Szekszárd környékéről keresek,elhanyagolt hölgyeket, délelőtti szabadidős foglalkozásra
Esetleg ma este valaki?Somogy K vár
Pécsen most valaki(k)?Hely kellene.
Sziasztok!
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Mai nap folyamán valaki Pécsen? 27F