ma este éjjel párhoz valaki valakik Somogy Kvár és kk
Sziasztok holnap keresek atív pasit Dombóváron akár szabadban is lehet szeretek szopni Este nézem meg legközelebb 7-ig válaszolok!!
Sziasztok!
Keresek egy szimpatikus fiatal párt hosszabb tavu baratsagra ami nem csak a szexrol szol.
Fontos a szimpatia/diszkrecio/kedvesseg/apoltsag..
Szekszard es kozelebol.
Tovabbi info es "egyeztetes" privat formaban,ha felkeltettem valaki/kik erdeklodeset
(Kizarolag no illetve par megkeresesere szamitok,kepcsere..telefonon beszelgetes..talalkozo)
30 eves ferfi vagyok Szekszardrol.
Keresek egy szimpatikus fiatal párt hosszabb tavu baratsagra ami nem csak a szexrol szol.
Fontos a szimpatia/diszkrecio/kedvesseg/apoltsag..
Szekszard es kozelebol.
Tovabbi info es "egyeztetes" privat formaban,ha felkeltettem valaki/kik erdeklodeset
(Kizarolag no illetve par megkeresesere szamitok,kepcsere..telefonon beszelgetes..talalkozo)
30 eves ferfi vagyok Szekszardrol.
Sziasztok! Hölgyet keresek tartós baráti kapcsolatra. Én Pécsi független 46é ffi vagyok.
sziasztok, párt keresünk, a nő bi a férfi nem, a balaton környékén keresünk 25-45 év között
Sziasztok,szerda délelötti kellemes időtöltésre keresek,hölgyet, párt Szekszárd,Pécs vonalról!
szia! ismerkednék veletek írj privit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 19. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4357372)
2022. 02. 19. szombat 09:29
Sziasztok!
Ma esti randihoz keresünk egy fiatal fiút,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Szigetvár-Kaposvár
Ma esti randihoz keresünk egy fiatal fiút,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Szigetvár-Kaposvár
Ma délután pécsen valaki?Helyem nincs,utazni tudok.
Hétfő délelőt Balaton déli parton hölgy, bi pár?
Balatonboglár környékén keresek IDŐS hölgyet aki néha kényeztetne a kezével/szájával!
További részletekért privizz!
További részletekért privizz!
Sziasztok!
Pécsen fogadnék hölgyet vagy párt!
Imádok kényeztetni masszírozni!
Én 46é független ffi vagyok.
Pécsen fogadnék hölgyet vagy párt!
Imádok kényeztetni masszírozni!
Én 46é független ffi vagyok.
Szobafestés , mázolás s tapétázás pároknak ,hölgyeknek s pasiknak is . Baranya megyében .
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és annak környékén max70-80km.
Hely szűkséges!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és annak környékén max70-80km.
Hely szűkséges!
Ma délután/este pár aki fogadna?
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkezőpartnert,partnereket orális örömökre(akár viszonzás nélkül is).
Kor alkat nem számít,csak ápolt és diszkrét legyél.
Kor alkat nem számít,csak ápolt és diszkrét legyél.
Ma délután/este pár aki fogadna?
Sziasztok,
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Sziasztok! Holnap este pàrhoz, hölgyhöz csatlakoznèk. Ha kell, helyem is van.
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Sziasztok! Valós párral ismerkednék "baráti" kapcsolatra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.