Én mennék, ha lehet a seggébe élvezni!
(Ez egy válasz partkett üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék találkoznék Szekszárdon ápolt megbízható valós átlagos 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel tartós rendszeres vagy alkalmi szexre. Ma esti kellemes talira lenne partner ? Választ privibe várom !
Ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék találkoznék Szekszárdon ápolt megbízható valós átlagos 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel tartós rendszeres vagy alkalmi szexre. Ma esti kellemes talira lenne partner ? Választ privibe várom !
kaposvár és kk ma valaki valakik párhoz
Most keresek aktív pasit helyem van Dombóvár környéke!
Dombóvár körülmények ismerkednék.
Balatonkeresztúr-Marcali környékén 2 bi pasihoz srácok, bi párok?
Sziasztok! Ma reggel-délelőtt valaki/k Pécsen?
Sziasztok Pécsről ismerkednék. Társkeresőn fenn vagyok ott van némi infó.
Sziasztok!
Hellyel rendelkező jó méretű pasit keresünk Pécsről.
Többit privátba.
ZsuTi
Hellyel rendelkező jó méretű pasit keresünk Pécsről.
Többit privátba.
ZsuTi
pécs vki?
Valaki szopnék Dombóváron akár kölcsönösen is popsim szűz duhható vagyok 30 bi pasi
Sziasztok Bi srácként kersenék párt vagy srácot aki szeretne játszani 28-38 év között. Ápolt igényes kulturált srác vagyok. Balatontól délre, baranyai központtal.
Sziasztok
Febr.16-án Kecskemét - Siófok útvonalon közlekedek. Keresek párt , vagy hölgyet aki(k) tudnak fogadni napközbe ( kora délután). Írj bátran sok megoldás érdekel! Köszi
Febr.16-án Kecskemét - Siófok útvonalon közlekedek. Keresek párt , vagy hölgyet aki(k) tudnak fogadni napközbe ( kora délután). Írj bátran sok megoldás érdekel! Köszi
Siófokon,környékén szopnék - szopatnék!!
Sziasztok esetleg valakinek van kedve ismerkedni ? :P
valaki siófok környékén?
Somogyban hölgyeket kènyeztetnèk .
Hármas szexhez is csatlakoznèk .
Kor alkat nem számít
Hármas szexhez is csatlakoznèk .
Kor alkat nem számít
Sziasztok. Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2022. 02. 01. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 01. kedd 09:14
Sziasztok!
Fiatal fiukat keresünk nagyobb mérettel. Részletek privátban!.
ZsuTi
Fiatal fiukat keresünk nagyobb mérettel. Részletek privátban!.
ZsuTi
Ma este Szekszárd környékén egy kis kaland?