Sziasztok ! Mi olyan párt keresnénk aki NEM csinos hanem átlagos de vonzó. Akinél NEM elsődleges a Bixex. Akinek a a farka NEM kicsi és NEM nagy. Akiknek VAN szabadidejük. Akik NEM csak leveleznek. Akiknél NINCS kilométer korlát. Akik együtt élnek és NEM csak magukkal hanem a másik párral is foglalkoznak legalábbis úgy tesznek. Tehát összefoglalva átlagos empatikus PÁRT keresnénk de ahogy olvasgatom itt nagyon de nagyon kevés ismerkedésre vágyó pár van. DE a remény hal meg utoljára.
Dombóváron és környékén szívesen szopnék valakit aki számba élvez akár szabadban is!
Sziasztok ma estére keresünk bi vagy lezbi hölgyet vagy párt iljen bealitotsagu hölgy tagal lanyos játekokhoz
Siófok..
Szauna egyik fele minden nap textil mentes. Szerdánként 6 után az egész fűrdő az!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2022. 01. 29. szombat 14:35
Sziasztok
Hertelenden melyik napokon van textilmentes szauna nap?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Szimpatikus, szerény pár barátja,lennék hosszútávra, alkalmankénti találkozókra .
Lényeg, hogy tudjunk és próbáljunk alkalmazkodni egymáshoz.
Lényeg, hogy tudjunk és próbáljunk alkalmazkodni egymáshoz.
Holnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens férfi érdekel!
Ma estére keresnék hölgyet hármasra.
Sziasztok
Sziasztok !
Ápolt mindenre nyitott kulturált férfiként ismerkednék találkoznék Szekszárdon 35-60 közötti ápolt átlagos valós párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét együttlétekhez gyengéd finom kényeztetéshez tartósan vagy alkalmi kapcsolatra. Üzenetet privát várom !
Ápolt mindenre nyitott kulturált férfiként ismerkednék találkoznék Szekszárdon 35-60 közötti ápolt átlagos valós párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét együttlétekhez gyengéd finom kényeztetéshez tartósan vagy alkalmi kapcsolatra. Üzenetet privát várom !
Komlón albérlet! Fizetés megbeszélés szerint.
Pécs árkád valaki?
Mára aktív hetero férfi Pécsen hármashoz? Esetleg női biszex tagú párt négyeshez?
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.
Sziasztok .mi valós pár vagyunk és még mindig keresünk párokat .baranya .somogy megyéböl .helyünk nincs .de utazni tudunk .
Sziasztok
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
Bi kilandra most?
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!