Sziasztok! 01.15.-re keresnék hölgyet vagy párt. Igényes normális 28 éves pasi vagyok. Nyitott vagyok sok mindenre.
Sziasztok!
Ma 10-15 óráig Pécsen ismerkednék.
Normális hetero pasiként hölgyet vagy párt keresek.
üdv:B
Ma 10-15 óráig Pécsen ismerkednék.
Normális hetero pasiként hölgyet vagy párt keresek.
üdv:B
Sziasztok!
Valós Pécsi párként keresünk 01.14/15 ( Péntek-Szombat ) estére cuckoldhoz, esetleg klasszikus hármas leosztáshoz.
Helyünk késő este , hangulatos családi házban.
A keresett partner:
-Önmagára igényes
-Nagy hímtaggal ( 20 / 5 )
-Pécsi vagy környéki
Biszex előny, de nem feltétel!
( Átlag, vagy kisebb mérettel, más megyéből, privát elérhetőség nélkül csak az idődet pazarlod , no meg a miénket )
Részletek Viberen
+ 36301022431
Kérlek az első üzenethez csatolj egy intim képet! ( ha kevés amit az oldalon látsz, természetesen viszonozzuk ! )
Arcképeinket nem küldözgetjük, nem is várunk!
Köszi h elolvastál!
Valós Pécsi párként keresünk 01.14/15 ( Péntek-Szombat ) estére cuckoldhoz, esetleg klasszikus hármas leosztáshoz.
Helyünk késő este , hangulatos családi házban.
A keresett partner:
-Önmagára igényes
-Nagy hímtaggal ( 20 / 5 )
-Pécsi vagy környéki
Biszex előny, de nem feltétel!
( Átlag, vagy kisebb mérettel, más megyéből, privát elérhetőség nélkül csak az idődet pazarlod , no meg a miénket )
Részletek Viberen
+ 36301022431
Kérlek az első üzenethez csatolj egy intim képet! ( ha kevés amit az oldalon látsz, természetesen viszonozzuk ! )
Arcképeinket nem küldözgetjük, nem is várunk!
Köszi h elolvastál!
Sziasztok!
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral!
Helyem nincs sajnos de szivesen utazom. Max 70-80km.
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral!
Helyem nincs sajnos de szivesen utazom. Max 70-80km.
Dombóvár vagy környékén szopatna valaki?
Sziasztok! Szombat éjszakára keresünk egy molett párt!!!
Sziasztok!
Hetero fiút keresünk a hölgytag örömére.
Hetero fiút keresünk a hölgytag örömére.
Sziasztok! Fiatal (21l nyitott srác vagyok. Nővel, párral ismerkednék, beszállnék harmadiknak.
Mikor jó neked?
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kizárólag ma és holnap estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!
Üdv. Holnap délután Sopron Sárvár Veszprém Siófok Dombóvár vagy Sárvár Keszthely Marcali vonalon szopatna valaki?
Még hiszel az unikornisokban?
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 11. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 11:08
Kizárólag holnap és holnapután estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!
Sziasztok! 21 éves,nyitott srácként keresek idősebb nőt, párt leginkább Pécsen és környékén. Akár csak nézni is.
Kizárólag holnap és holnapután estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!
Dombóvár környékén ismerkednék
Közös hoki Marcaliban?
Pécsen ma délelőtt diszkrét pasi?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon pár házaspár hölgy vagy aki találkozna kellemes kényeztetéshez ? Választ privátba várom.
Ma este Szekszárdon pár házaspár hölgy vagy aki találkozna kellemes kényeztetéshez ? Választ privátba várom.