Holnap valaki,valaki Baranyában ?
Olyan párt keresnénk akivel szombaton az Igali gyógyfürdőben lazulnánk egy kicsit majd egy kellemes vad éjszakát is eltölthetnénk. Ha van érdeklődő az privátban jelezze.
Sziasztok. Ma délelőtt valaki Pécsen autós kalandra? Privátban keress a részletekért...
Sziasztok !
Ma esti randihoz ápolt átlagos párral házaspárral hölggyel találkoznék Szekszárdon kellemes kölcsönös kényeztetésre. Van valaki aki ismerkedne találkozna egy mindenre nyitott ápolt kulturált férfival ? Választ privátba várom !
Ma esti randihoz ápolt átlagos párral házaspárral hölggyel találkoznék Szekszárdon kellemes kölcsönös kényeztetésre. Van valaki aki ismerkedne találkozna egy mindenre nyitott ápolt kulturált férfival ? Választ privátba várom !
Pécs és környékén mostanában valaki,valakik ?
Sziasztok!
Kaposvár környékén keresek hölgyet vagy hármasra nyitott párt. Helyem nincs de utazni tudok.
Kaposvár és kk.max 70-80 km
Kaposvár környékén keresek hölgyet vagy hármasra nyitott párt. Helyem nincs de utazni tudok.
Kaposvár és kk.max 70-80 km
Ma reggel-délelőtt valaki/k Pécsen?
Sziasztok!
A közeljövőben huzamosabb időre külföldre költözöm, és amíg van rá lehetőségem szeretném kihasználni az alkalmat, hátha van pár akik 3as , illetve cuckold területén keresnek beszálló férfit!
A közeljövőben huzamosabb időre külföldre költözöm, és amíg van rá lehetőségem szeretném kihasználni az alkalmat, hátha van pár akik 3as , illetve cuckold területén keresnek beszálló férfit!
Sziasztok !
Pécs környéken keresek intelligens, diszkrét embert.
De legalább pár mondatot tudj magadról és a vágyaidról írni...
Pécs környéken keresek intelligens, diszkrét embert.
De legalább pár mondatot tudj magadról és a vágyaidról írni...
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Valaki szex ?? Hölgyek ?! Nagyatád Barcs vonzáskörzetében
Kor alkat nem számít
Kor alkat nem számít
Pécsen ma délutàn valaki(k)?Helyem nincs.
hali keresek csajt minden jóra hellyel rendelkezőt vagy autóban/egyéb helyen...! akár $ !
Sziasztok! Mai nap folyamán keresek Kaposváron hölgyet, vagy párt. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok! Ma késő délután, bevállalós hölgyet keresnék Pécsen, kamionos kalandra…
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Siófokon igényes pár hölgy ma estére?
ma este éjjel laza bulira valaki?......kvár és kk
Sziasztok !
Szekszárdon ma estére ráérő valós pár házaspár akik ismerkednének találkoznának ? Ápolt mindenre nyitott kulturált diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen megismernétek írjatok belső üzenetben !
Szekszárdon ma estére ráérő valós pár házaspár akik ismerkednének találkoznának ? Ápolt mindenre nyitott kulturált diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen megismernétek írjatok belső üzenetben !
Minden nap kiírod ide hogy csak a mai napra blablabla
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 12:32
Ma estére keresek valódi partnert,mert már csak a mai nap alkalmas erre a célra! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!