Nehéz ügy magasra tesszük a lécet azzal hogy hely kell azt már ki sem merem írni hogy 40 alatti legyen vagy legyen egy kép róla ahol látszik a teste nem csak a szerszám vagy még az sem
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 07:00
Ez èvek óta így van.Az ide regizők,kb 95százalèk akár találkozni/ismerkedni.A többi olvasgat,kèpeket/videókat nèzeget.Mit is lehet elvárni,mikor pl szoló pasi jelentkezik buliba,de nem jelenik meg,inkább letilt.
Hozzám fel ugorhatsz egy csak pasis sexre
(Ez egy válasz Nonc üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 16:42
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Hello
Hölgy Szekszárdon nálam egy kis kényesztetésre?
Írj privátba
Hölgy Szekszárdon nálam egy kis kényesztetésre?
Írj privátba
Sziasztok!
Ma este keresek hölgyet vagy párt. Pécsen helyem van, de menni is tudok.
35 éves kedves, igényes, intelligens, sportos pasi vagyok!
Ma este keresek hölgyet vagy párt. Pécsen helyem van, de menni is tudok.
35 éves kedves, igényes, intelligens, sportos pasi vagyok!
Ez èvek óta így van.Az ide regizők,kb 95százalèk akár találkozni/ismerkedni.A többi olvasgat,kèpeket/videókat nèzeget.Mit is lehet elvárni,mikor pl szoló pasi jelentkezik buliba,de nem jelenik meg,inkább letilt.
(Ez egy válasz isphan üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 03:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 03:02
Ti feszt kerestek de sak kerestek találni nem találtok . Kamusok mert találkozni nem akarnak csak jatcak az agyukat de nem ertem mert is.
Ti feszt kerestek de sak kerestek találni nem találtok . Kamusok mert találkozni nem akarnak csak jatcak az agyukat de nem ertem mert is.
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 19:57
Holnap dèlelött keresünk pasit aki tudna fogadni minket Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéke
Holnap dèlelött keresünk pasit aki tudna fogadni minket Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéke
Extrém Nimfomániás Csaj vagy esetleg Nő vagy,
Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéken keresünk fiút hely kellene
Van e esetleg akit érdekel kukkolás Kaposváron! Barátnőm szoknyában bugyi nélkül a városban, eldugott a helyen.
Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéken keresünk fiút hely kellene
Cumiznék diszkréten Pécsen. Helyem van.
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Kár hogy messze vagy
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Kéthelyen kölcsönös farokverès?
.
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Reagálunk de te még nem írtá.l párok is írhatnak
(Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)