Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

DÉL-ALFÖLD Régió

Megyék: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád
Nagyobb városok: Kecskemét, Békéscsaba, Szeged, Hódmezővásárhely

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 14:18  #18430
_Norbert_ _Norbert_
Hello,

Röviden:
Kecskeméti vagy környékbeli párt keresek biszex férfitaggal vagy egyedülálló aktív pasit.

Bővebben:
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 46 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén..
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexen kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
ma 14:08  #18429
Márkó1985 Márkó1985
Kamu a gyerek!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (ma 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:36
elvezzaszamba28 is ez a gyerek!
ma 13:46  #18428
zniti zniti
Holnap este Gyulán leszek a feleségemmel. Szeretném meglepni egy párral. Még nem voltunk ilyen helyzetben. Tudtok helyet ilyen ismerkedésre?
ma 13:36  #18427
Carp40 Carp40
elvezzaszamba28 is ez a gyerek!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (ma 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:32
Nekem is ezt írta... szerintem nincs hölgy. Ez is egy trükk!!!
ma 13:32  #18426
Carp40 Carp40
Nekem is ezt írta... szerintem nincs hölgy. Ez is egy trükk!!!
(Ez egy válasz csabaiparty üzenetére (tegnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:48
Először a srác akar szopni kettesben, utána lehet a hölggyel találkozni.
Szerinted?
ma 13:05  #18425
I66V77 I66V77
Sziasztok! Szeged,környéke, pár?
ma 12:25  #18424
eredita1234 eredita1234
Fiatalabb jófarkút szopnék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
ma 12:21  #18423
Stibi40 Stibi40
buck worship
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (ma 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:02
Sziasztok! Mai éjszakára, 22 óra utánra keresek bevállalós, gátlástalan partnereket! Hely Kecskeméten szécsényi városban...
ma 11:46  #18422
goldendave07 goldendave07
Hétvégén esetleg valaki innen jön a. Sziki nudira?
ma 11:45  #18421
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28
Hello.
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
ma 11:45  #18420
Nem kamu… találkoztam a hölggyel…
(Ez egy válasz Teslamasterman üzenetére (tegnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:47
Olvass vissza pár napot!

Valóban kamu, csak egy faszit keres akit le akar cumizni
ma 11:44  #18419
Nem kamu. Találkoztam a hölggyel…
(Ez egy válasz csabaiparty üzenetére (tegnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:48
Először a srác akar szopni kettesben, utána lehet a hölggyel találkozni.
Szerinted?
ma 11:42  #18418
Hello.
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
ma 11:02  #18417
KisAti34 KisAti34
Sziasztok! Mai éjszakára, 22 óra utánra keresek bevállalós, gátlástalan partnereket! Hely Kecskeméten szécsényi városban...
ma 10:17  #18416
harmadikatkeresunk20 harmadikatkeresunk20
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
ma 09:52  #18415
Páromat meglesni Páromat meglesni
Kiskunmajsa fürdő,férfit keresek aki megpróbálná bbw párom elcsábítani,és elvinné szobára.
ma 09:21  #18414
aniatti aniatti
Szia!
(Ez egy válasz GGbor üzenetére (tegnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:28
25 éves sportos pasi lányokat milfeket keres
ma 09:16  #18413
balintka218 balintka218
Szia
Engem érdekelne a dolog
(Ez egy válasz Coupletributing üzenetére (tegnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:30
Békésen keresünk estére férfi tagot helyünk van
Kor lehetőleg 20-30 közötti legyen
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
ma 09:08  #18412
Bencus 22 Bencus 22
Sziasztok! Keresek egy cuki kedves hölgyet akivel most reggel találkoztam, kecskemét egyik külterületén lévő gyárában. Munkámból kifolyólag voltam ott. Örülnék ha itt lenne! smile írj kérlek ha magadra ismersz
tegnap 22:05  #18411
Tributefun Tributefun
Nem független férfiként keresek párokat,nőket szegeden tabumentes szexkapcsolatra.
/ 922