Passzív vagy uni pasival ismerkednèk /Szeged/ Helyem nincs.
Üdv! Párt keresnék
Sok mindent lehet

Sziasztok! Békés megyei hölggyel vagy párral ismerkednék kizárólag hetero alapon, csak olyan írjon aki találkozni is mer, 49éves független Potens farokpiercinges férfi vagyok, üzenetet privátban írj.
Sziasztok. 40-es potens diszkrèt pasikènt hölgyet vagy párt keresek minden jóra. Elsősorban Csongrád megyèből.
(Ez egy válasz Bennhur82 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Péntek estére keresünk potens,nagy intimmel rendelkező férfit 3.-nak a hölgy örömére. Minimum méret 18/5 ez alatt ne is jelentkezz,ha igen akkor felesleges köröket futsz. Helyünk van,csak olyanok jelentkezését várjuk akik el is jönnek. Nem levelezni szeretnénk.
Kecskeméti mindkét fèl rèszèről biszex pàrt keresünk,baràti,ès szexkapcsolatra.
Sziasztok napközben rá erő hölgyet, pár keresek.
Szia kiskunhalas valaki?
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Csongrád megyében keresek hölgyet hetero alapon. Élvezetet szeretnék adni és kapni.
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :(
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :(

Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Sziasztok szép délutánt mindenkinek! Baja környékén hölgyet vagy párt keresek Én egy 32 éves Egyedülálló srác vagyok kor nem számit!

Sziasztok hölgyet vagy párt keresek minden jóra Szegeden
Sziasztok ma estére utazni tudó pasit keresünk gyula környékéről autós kalandra
Sziasztok! Mai napra keresek partnert.
Sziasztok, szívesen csatlakoznék Hozzátok!
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 10:19
Sziasztok perverz dolgokra nyitott pasikkal ismerkednenk akik tudnanank diszkret lenni!
Imádnék veletek perverzkedni
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok perverz dolgokra nyitott pasikkal ismerkednenk akik tudnanank diszkret lenni!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék veletek diszkréten.
Üdv. Valaki ma a megyében? Párok, bi pasi esetleg?