Sziasztok!párt vagy csajt keresek.Csongrád megye északi rész Csongrád,-SZentes-Kunszentmárton-Orosháza körben.
Igényes 40-es pasi 18-45 éves korig hölgyeket kényesztetne orálisan Békéscsaba, Gyula környékén
Sziasztok.Hódmezővásárhelyről van pasi,aki szimpátia esetén csatlakozna,hetero alapon?
Sziasztok. Csmegyei középkorú pár keres 3-4potens min17cmmin 35 max50 éves kor között. Szombat du raero rövid bemutatkozó jelentkezését várjuk.
Sziasztok!
Jövőhéten hétköznap délutánra keresek párt, vagy hölgy partnert szegeden.
Jövőhéten hétköznap délutánra keresek párt, vagy hölgy partnert szegeden.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Kecsó Malom most???
Sziasztok. Én is keresnek. Kecskemétről?
Sziasztok. Párként 58 Nő, 50 Ffi keresünk párt párcserés szexre Békés megyében, fogadni és utazni is tudunk. Szóló pasik ne! Üzenetet privátban várjuk.
Szegedről keresek én is
(Ez egy válasz Southern Stallion üzenetére (2026. 02. 07. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Solt-Kunszentmiklós-Izsák-Kecskemét aktívat keresek ma estére. Privat keress, hogy mit ajanlasz. Perverzióra nyitott szofogadó passzív vagyok. 45 180 88 sármos magyar. Arcom adom viberen
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte digjak hasznaljak a nejet? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral tartos szexet keresek
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Solt-Kunszentmiklós-Izsák-Kecskemét aktívat keresek ma estére. Privat keress, hogy mit ajanlasz. Perverzióra nyitott szofogadó passzív vagyok. 45 180 88 sármos magyar. Arcom adom viberen
Sziasztok!
Sportos áwlagos srácként keresgélek Békéscsaba-Kecskemét-Szolnok
háromszögben.
Sportos áwlagos srácként keresgélek Békéscsaba-Kecskemét-Szolnok
háromszögben.
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok.
Kedden vagy szerdán napközben valaki Baja- Szeged vonalon talizna?
Kedden vagy szerdán napközben valaki Baja- Szeged vonalon talizna?
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !