Sziasztok! Van olyan tökös csávó aki ma el tudna jönni egy párhoz? Orosházán lenne. Természetesen kép kelleni fog. Hajrá.
Épp Kecskemét és Kiskörös környeken vagyok egy szép nagy autóval.
De még mielőtt visszaindulok Bp-re, egy hölgy vagy feleség beülhetne hozzám.
Megyek természetesen.
De még mielőtt visszaindulok Bp-re, egy hölgy vagy feleség beülhetne hozzám.
Megyek természetesen.
Sziasztok. Párokkal ismerkednék 26 éves vagyok többesben van már tapasztalatom.
Sziasztok!
61 éves pasi diszkrét hölgyet keres tartós vagy alkalmi kapcsolatra
61 éves pasi diszkrét hölgyet keres tartós vagy alkalmi kapcsolatra
Szopnám,nyalnám ,kényeztetném a faszod. Teleélvezheted a szám. Vagy dughatsz tövig keményen. Nincs helyem. Tudok utazni.
Autós maszti Szeged és környéke? 53 éves férfi vagyok
Sziasztok! Február 6-ra keresek nyitott párt/nőt egy egyszeri, kötetlen kalandhoz Szegeden. Ápolt, magabiztos, méretes pasi vagyok, többes tapasztalattal. Tudom, mit szeretnék, és figyelek arra is, hogy mindenki jól érezze magát. Diszkréció és kölcsönös szimpátia alap.
Szarvas 50-60 km-es körzetéből van valaki?
Telt nagymellű csajok merre vagytok?
Izsák-Kunszentmiklós-Kecskemét. Aktívat keresek . Privát írj
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hétfő reggel Szegeden aktív,aki többször megtöltene,többen is.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Harmincas férfi, aki nem csak beszélgetni jött. Nőt vagy párokat keresek kötetlen, szenvedélyes találkozásokhoz. Nyitottság, játékosság és jó hangulat előny.
Sziasztok ! Hétfőn Békéscsabán leszek este szívesen elmerülnék perverz párral/hölgyel egymásban
Szeged?
Jövő héten keresnék olyan párt Szegeden, akik nyitottak bi dolgokra is!
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Még mindig él bennem a remény, hogy van itt valós pár, aki engem keresne .... Kecskeméten és környékén, hely megoldott nálam is ...