Szeretőt keresek. Feleségem nemszeret , de nemhagy el. Sármos jópasi vagyok. 45 180 88 zöld szem... jó egzisztenciával. Kecskemet-Solt-Kiskőrös régióban. Privat keress.
Irtam nektek
(Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnám a faszt. Keményet,vastagot. Legyen helyed
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szexelő párt néznék masztizva Szegeden és környékén. 53 éves férfi vagyok.
Páromat meglesni,,,,és hol a párod?Kicsit megtévesztő névválasztás...vagy nem is kicsit?
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 05. hétfő 07:28
Anál Mamit,feleséget keresek,hosszabbtávú baráti szexkapcsolatra.
Nem független domináns férfiként hellyel rendelkező szegedi perverz párokkal illetve sub nővel ismerkednék.
Kecskeméti szauna ba valaki megy. Jó hely
Bács megyében,érett feleséget,nagyit keresek.
Nincs kocsim, ha lenne egy fuvar Szegedről mennék
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 05. hétfő 13:33
Sziasztok!
Jön valaki a Három Majomba pótszilveszterezni szombaton?
Érzéki szeretőmet keresek! Egy csodás hölgyet keresek!
Gyomaendrőd , környékén bi férfi? privi!
Szegeden kora reggel kölcsönös szopás vagy egyoldalú?Nem baj ha duci vagy spriccelj sokat
Sziasztok!
A hónap végén Cserkeszőlőn wellnessezünk. Környékbeli Pár tarsaságát szívesen fogadnánk
Izsák-Kunszentmiklós-Kecskemét. Aktivakat keresek... buli is érdekel...bukage... napközben lakásomon jó, este megyek hozzád akár veled is alszom...
Privát keress
Privát keress
Sziasztok január 9-11ig Szegeden leszünk szívesen ismerkedünk!
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral találkoznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Anál Mamit,feleséget keresek,hosszabbtávú baráti szexkapcsolatra.