Sziasztok!
Hétvégére keresünk kimondottan nagy mèrettel rendelkező bisex pasit párosunk hoz !
Hétvégére keresünk kimondottan nagy mèrettel rendelkező bisex pasit párosunk hoz !
Mi megyümk a 3 Majomba
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Csongrád megyében keresek hölgyet hetero alapon. Élvezetet szeretnék adni és kapni.
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :( szomoru1
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :( szomoru1
Hello kecskeméten ma délután valaki
Sziasztok Kerekdombi termálban nudista hétvége. Szombaton ott leszünk. Ismerkedünk.
Tisza párt keresi az új tagokat...
(Ez egy válasz Csababa üzenetére (2025. 03. 26. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma esetleg egy hölgy szeged- szentes vonalon egy gyors menetre vevő lenne?
Csinos hölgytagú párokat fogadnék szarvason szép sajat wellness környezetbe. Ápolt igényes férfi vagyok. Kellemes zene melett fedett teraszon Jakkuziba lazulnánk fantasztikus fények közepette ismerkednénk iszogatnánk és spontan izgalmas sex. Potens kitartó szép méretes szerszámmal rendelkezem.
Sportos, férfias,jó képű, biszex(uni-p) kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot márc. 27-28-29-30. szeged és környéke
Békéscsaba környékén párthoz, hölgyhöz csatlakoznék
Békéscsaba környékén cumiztatnék
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Extra nagy farkat keresünk... Írj ha magadra ismersz
Sziasztok! Találkozni merő Hölggyel ill Párral ismerkednék alkalmi vagy hosszabbtávú sexkapcsolatra 49éves független férfiként. Üzenetet privátban várom.
Sziasztok! Találkozni merő Hölggyel ill Párral ismerkednék alkalmi vagy hosszabbtávú sexkapcsolatra 49éves független férfiként. Üzenetet privátban várom.
Hölgyet keresek vagy pár hölgy tagját kényeztetem ma Kecskeméten és környékén! Írj privát üzenetet!
70+-os hölgyet keresek szexre,ha tudsz ilyet megkaphatod 78 éves barátnőmet.
Sziasztok! Szombatra keresünk szimpi hölgyet, párt!
Kecskemèt-Nagykörös vonalon?
Egy fuvarra lenne szüksègem
Egy fuvarra lenne szüksègem
Cumiznék Békésmegye. Tudok utazni.