Sziasztok! Bajátol nem messze lakunk igényes pasit keresünk estére!
Sziasztok
Diszkréten keresek hölgyet , párt hetero alapon
Hellyel nem rendelkezem
Diszkréten keresek hölgyet , párt hetero alapon
Hellyel nem rendelkezem
Részletek érdekel írj
(Ez egy válasz Bennhur82 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 30-as párként keresünk hozzánk csatlakozó lányt, aki szintén izgalmakat keres.
Sziasztok! Békésszentandrasi srác vagyok. Ha beszálló férfit is kerestek szívesen találkoznék veletek
(Ez egy válasz BDSMLOVE üzenetére (2026. 07. 03. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 03. péntek 12:49
Mi is oda szoktunk járni, de ebben a melegben inkább marad vízpart. Majd ősztől ismét menni fogunk, vevők vagyunk kisebb kalandokra
Mi is oda szoktunk járni, de ebben a melegben inkább marad vízpart. Majd ősztől ismét menni fogunk, vevők vagyunk kisebb kalandokra
(Ez egy válasz Parocska91 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 03. péntek 09:03
Sziasztok! Holnap Szarvason fogunk wellnessezni,parokat vagy,pasit keresunk,de maximum 40 eves korig. Varjuk a leveleket,hatha sikerul osszehozni valamit
Mi is oda szoktunk járni, de ebben a melegben inkább marad vízpart. Majd ősztől ismét menni fogunk, vevők vagyunk kisebb kalandokra.
(Ez egy válasz Parocska91 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 03. péntek 09:03
Sziasztok! Holnap Szarvason fogunk wellnessezni,parokat vagy,pasit keresunk,de maximum 40 eves korig. Varjuk a leveleket,hatha sikerul osszehozni valamit
Sziasztok vasárnap este Csongrádon keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
A hrtvégén p-sz-v szikin isnerkednék
Mórahalomra jön ma valaki?
Van egy ismerősöm,férfi-nő pár.Megkértek hogy szervezzek nekik gang banget.Nő extra bbw,pasi átlagos,mindketten szívesen pucsítanak 3-4 farok előtt.Nőt gumival lehet popsiba,punciba,pasit natúran seggbeélvezni.Aki tud ilyet szervezni,akkor elviszem őket hozzád.
Nem független férfiként keresek párokat,nőket szegeden tabumentes szexkapcsolatra.
Sziasztok! Kecskeméten milyen lehetőségek vannak ma délelőtt?
Sziasztok
Szegeden vasárnap délelöttre, kora délutánra (nálam) keresek férfi/férfiakat
Kölcsönös orálra vagy közös faszverésre
Írj Viberen
Harmincnégyhatvanhatharmincnégytizenhárom
Farkam jó lenne?
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 20:52
Fiatalabb jófarkút szopnék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Fiatalabb jófarkút szopnék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről valaki aki ismerkedne