Üdv 40-es sportos pasi vagyok némi tapasztalattal hármas terén,masszőr is vagyok szivesen csatlakoznék párokhoz! Utazás sem probléma!
Makón ma esetleg valakinek egy kellemes masszázs? Helyem sajna nincs.
Sziasztok! Hétvégén is? Mától esetleg?
(Ez egy válasz Vadember87 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kemény farkat keresek tele zacsival holnap délelőttre amit spriccelésig masszíroznék egyoldalúan.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Bajai kezdő hp vagyunk mind ketten heterok szeretnék ki próbálni a hármast egy Baja környéki pasival
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hello
Sziasztok!
(Jun.4.-6.)Hodmezovasarhelyi hetvegenhez keresunk tarsasagot (elsosorban biszex erdeklodesu) ferfiak,nok,parok szemelyeben harmasra es cuckold szexre.Tudnivalok az adatlapunkon,csak a lehetseges partnereknek valaszolunk.
Koszonjuk ennek elfogadasat!
(Jun.4.-6.)Hodmezovasarhelyi hetvegenhez keresunk tarsasagot (elsosorban biszex erdeklodesu) ferfiak,nok,parok szemelyeben harmasra es cuckold szexre.Tudnivalok az adatlapunkon,csak a lehetseges partnereknek valaszolunk.
Koszonjuk ennek elfogadasat!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
60-as páros keres Békéscsaba környékén -de lehet távolabbról is ha el tudtok jönni- párokat egymás előtti vagy párcserés szexre. Kultúrált élvezetek!
Szia,itt vagyok.szecshenyi városban.
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 11:46
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Kamionos átutazó?
Kamionos átutazó?
Sziasztok
Kamionos átutazó?
Kamionos átutazó?
Sziasztok ha jártok szegeden mi szívesen benne volnánk !
(Ez egy válasz neven üzenetére (2026. 05. 06. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet, párt keresek közös örömökre
Sziasztok. Párokkal vagy hölgyekkel ismerkednék 26 éves átlagos pasi vagyok.
Nem független férfiként hölgyel,párral ismerkednék,csak szexkapcsolat céljából szegeden.
Sziasztok, most kecskeméten valaki?
Holnap délelőtt Kecskemét valaki vagy valakik?
Sziasztok! Bi párt keresünk a mai estére
helyünk van
helyünk van