Ha látnék rá esélyt hogy 4nél többen lennének el gondolkodnánk rajta, de hátha alapon 100km menni, nagy lutri.
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2026. 03. 28. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged?
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral tartos szexkapcsolatra
Kamu!!!!!
(Ez egy válasz Landi1 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párral vagy hölgyel ismerkednék Bács-Kiskun megyében. 26 éves átlagos ápolt pasi vagyok.
Megcsalt feleséget keresek,utazás,hely megoldott,akit teleélvezve vihetek vissza férjéhez.
Sziasztok!
Ma este jön valaki a Három Majomba innen?
Ma este jön valaki a Három Majomba innen?
Sziasztok!
Olyan párost keresek, akiket izgat, ha nézik őket szex közben. Akár hetero, akár homo páros.
Szép napot, jó keresgélést mindenkinek
Olyan párost keresek, akiket izgat, ha nézik őket szex közben. Akár hetero, akár homo páros.
Szép napot, jó keresgélést mindenkinek
Szegeden és közvetlen közelében feleséget, barátnőt kényeztetnénk a párja tudta nélkül diszkréten. De párhoz is csatlakoznék akár cuckoldra is. Alkalmi de rendszeres találkozókal. Ápolt, potens, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok vastag mérettel. Privátba írjatok!
Ha esetleg...itt vagyok
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 05:17
Sziasztok, kecskeméti, biszex, hellyel rendelkező hàzibaràtot keresünk 45-60 közt hosszabb tàvra.
Sziasztok, kecskeméti, biszex, hellyel rendelkező hàzibaràtot keresünk 45-60 közt hosszabb tàvra.
Sziasztok! Kecskeméten van valaki ébren?
Esetleg holnap egy esti fürdőzés?
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 27. péntek 19:29
A hétvégét Gyulán töltjük a Corvin Hotelben
Párok akik még itt vannak?
A hétvégét Gyulán töltjük a Corvin Hotelben
Szegeden most ráérek egy gyors játék?
Gyulán jársz?
Akkor +15km és 1 bukkake?
Írj.
Szűz,de rendszeres bőgecis faszverős srác vagyok.
Szűz gecim rád verem.szopni sem kell.
Akkor +15km és 1 bukkake?
Írj.
Szűz,de rendszeres bőgecis faszverős srác vagyok.
Szűz gecim rád verem.szopni sem kell.
Sziasztok.. Szeged környékén ma este?
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Legalább egy válasszal,méltathattatok volna
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 27. péntek 04:55
Mai nap kora délutánra keresünk potens,jó méretekkel rendelkező férfit vagy biszex női taggal párt.Helyünk van,de akár a szabadban is összefuthatunk egy kis kirándulásra.