Srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehetsz. Hely van. Holnap délelőttre.
Sziasztok
Szegeden és környékén keresek minden jóra hölgyeket Irj bátran privben ha kell utazok
Szegeden és környékén keresek minden jóra hölgyeket Irj bátran privben ha kell utazok
Június 24-25-26 napokon igényes párral ismerkednék Békés megyében! Mobil vagyok, de akár szívesen fogadlak is Benneteket! Képeimet és a keresésemnek megfelelő rövid leírást a profilomon találtok.
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is
Sziasztok! Kezdő párkét párokkal, lányokkal ismerkednénk!!
Sziasztok.
Egy párszor mostanában voltam kint az Algyői nudin, mint ma is le néztem. Sajnos ismét csak 2 pasi volt , nem nagy élet van
Egy párszor mostanában voltam kint az Algyői nudin, mint ma is le néztem. Sajnos ismét csak 2 pasi volt , nem nagy élet van
Sziasztok
Sziasztok! Párral vagy elhanyagolt hölggyel ismerkednèk
Ápolt,intelligens srác vagyok
Ápolt,intelligens srác vagyok
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Bács vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Bács vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Most valaki egy közös maszti?
Sziasztok!
Békésszentandrási pasiként keresek párt vagy hölgyet a nállam érettebb korosztályból.
Békésszentandrási pasiként keresek párt vagy hölgyet a nállam érettebb korosztályból.
Sziaasztok! Szívesen csatlakoznák párokhoz akár 40-70 + sokhoz illetve50- 60-70+hölgyekhez
Senki nem volt kint! Egy BMW vel a híd alat volt egy pasi
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltak, napoztatok? Tapasztalat?
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Holnap szikin vagy algyőn lesz innen valaki/valakik? Privát üzenetet írj!
Holnap szikin vagy algyőn lesz innen valaki/valakik? Privát üzenetet írj!
Igen ki néztünk
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Voltatok az algyői nudin? (Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltatok az algyői nudin? (Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
13. hétfőn keresek délelott hölgyet játszadozásra! Anyagi is lehet
Kecskeméten keresek lányt és párt
Szólj ha ismét ráérsz!
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2022. 06. 11. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 13:18
Kecskeméti fiùk! Ki ér rá most, azonnal a belvárosban talizni? Ìrjon üzit!