Ma nem akar szoptatni valaki, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén,helyem van,de autoban is szabadban is jó!
Sziasztok!
Esetleg Kecskemét és környékén olyan hölgy vagy pár ahol nem tabu a punciba élvezés?
Érdekelne még esetleg olyan pár is ahol a hölgy egyszerre két farkat szeretne befogadni.
Esetleg Kecskemét és környékén olyan hölgy vagy pár ahol nem tabu a punciba élvezés?
Érdekelne még esetleg olyan pár is ahol a hölgy egyszerre két farkat szeretne befogadni.
Sziasztok
Szivesen találkoznék és kényeztetnék a héten magányos nöket kor alkat nem számit, Kecskemét környékében
Szivesen találkoznék és kényeztetnék a héten magányos nöket kor alkat nem számit, Kecskemét környékében
Sziasztok!
Elsősorban Kecskeméten, de annak körzetében is 36 éves, kis pocakkal rendelkező, sportos, alul borotvált, kis szakállal rendelkező inteligens úr keresi titkos játszótársait.
Intim téren átlagnál picit hoszabb és vastagabb mérettel rendelkezem, beton kemény és több menetet bíró.
Elég széles érdeklődési körrel és tapasztalattal rendelkezem, többek között: fotózás, videózás, cuckold, irányítás, soft BDSM, anál, orál, többes játékok....
Az adatlapomon szereplő BI beállítottság inkább a kíváncsiságra utal, mintsem a ragaszkodásomhoz a két-kapus játékokhoz - inkább mondanám magam kíváncsi heteronak, aki nem tesz olyat a másk nemmel, amit nem próbál(t) ki
Kérem csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni és nem tűnnek el az éterben, amikor a szóba kerül a találka szó.
További szép estét és jó keresgélést mindenkinek.
Elsősorban Kecskeméten, de annak körzetében is 36 éves, kis pocakkal rendelkező, sportos, alul borotvált, kis szakállal rendelkező inteligens úr keresi titkos játszótársait.
Intim téren átlagnál picit hoszabb és vastagabb mérettel rendelkezem, beton kemény és több menetet bíró.
Elég széles érdeklődési körrel és tapasztalattal rendelkezem, többek között: fotózás, videózás, cuckold, irányítás, soft BDSM, anál, orál, többes játékok....
Az adatlapomon szereplő BI beállítottság inkább a kíváncsiságra utal, mintsem a ragaszkodásomhoz a két-kapus játékokhoz - inkább mondanám magam kíváncsi heteronak, aki nem tesz olyat a másk nemmel, amit nem próbál(t) ki
Kérem csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni és nem tűnnek el az éterben, amikor a szóba kerül a találka szó.
További szép estét és jó keresgélést mindenkinek.
Párokat és Lányokat keresünk....
Privátban kérjük a megkereséseket.
Pussz
Privátban kérjük a megkereséseket.
Pussz
Bekescsaban leszopnek holnap egy dominans pasik. Szopass keményen. Én bi pasi vagyok.
Bekescsaban holnap leszopnek egy dominans kant. Én bi keményen szopathato pasi vagyok. Szopass, alázz.
Valaki szopatna/dugna autóban/szabadban ma?
jövő héten szabin leszek délelőtti órákban keresek közös programot
Nagyon szép kis puncika.
(Ez egy válasz pinyafalat1 üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párt, lányt keresünk Kecskeméten.
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Szegeden most valaki?
Sziasztok hölgyek párok van itt köztetek olyan aki komolyan gondolja a találkozást,egy igényes tiszta nemdohányzó pasi keresne társaságot nem csak mára akár hosszútávra is Budapesten,pest megyében de mondjuk Albertirsa 70km vonzáskörzetében vonzáskörzetében itt jó idő élvezzük végre egymást és a "szabadságot" utazni tudok akár most is smile
Sziasztok! Leszopnék valakit mostanában Kecskeméten.
Ma este pár vagy nő Szegeden? Diszkrét,ápolt,sportos férfi vagyok több info privátba.
Szegeden és környékén keresek helyel redelkező hölgyet-párt ma estére. Utazni tudok ~100km!
Ma Szeged-Vásárhely-Makó? Pár, hölgy?
Párt hölgyet fogadnék Kecskeméten.